Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Filosofický slovník a jiné věci na Philosophia.cz

09. 07. 2002
0
0
1130
Autor
Rompi

Pokud se vám zdá život kolem vás příliš rychlý a nestíháte třeba na Písmáků číst jedno nové dílo za druhým, určitě se podívejte na www.philosophia.cz. Na Philosophii totiž nové texty přibývají nesčetněkrát pomaleji, což je jenom dobře, protože pak má člověk hodně času na čtení toho, co zabere hodně času napsat...

 

Pokud jste ještě nikdy neviděli "Internetový filosofický slovník v prenatálním stádiu", neváhejte a navštivte Philosophii. Sháním totiž zájemce (porodní odborníky v dané oblasti), kteří by měli zájem podílet se na tvorbě tohoto volně přístupného filosofického slovníku, a to stylem "jednou za měsím tam pár hesel připíšu, čímž přispěju dobré věci".

 

S přáním hezkého dne se těší na shledanou (resp. "na počtenou")

Rompi

 


Miroslawek
10. 07. 2002
Dát tip
příště zkus Avízo

Adams
10. 07. 2002
Dát tip
mrknu se, díky...-)

Miroslawek
09. 07. 2002
Dát tip
hmmm... hodně prenatální stádium... snad jsi měl s tím odkazem ještě počkat... až to bude lepší... takhle se, dle mého soudu, lidi kouknou a už více nepřijdou

Rompi
09. 07. 2002
Dát tip
Právě proto jsem to sem dal a doufám, že se najde někdo, kdo s tím pomůže - sám nemám šanci. Navíc ten slovník je až dost druhotná věc, Philosophia má být hlavně o těch textech.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru