Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

deset let od vyhlaseni samostatnosti SR

17. 07. 2002
6
0
1443
Autor
nenefta

Dnes je to deset let, co vyhlásila SR samostatnost a začali přípravy k rozdělení ČSFR. Bylo mi tehdy dvanáct a chodil jsem na základní školu. Namaloval jsem mapu ČSFR, ptáčka na jehož hlavu jsem nalepil obrázek Mečiara, do křidélek jsem mu domaloval nůžky a nechal ho přestřihnout tu mapu tam, kde je hranice mezi ČR a SR. K tomu malý textík..., pak to viselo ve škole na nástěnce, maminka byla pyšná... :o))

Měčiare, Mečiare, Ty starej ptáku,

Ty jsi nám rozdělil stát Čechoslováků.

 

Čechy a Slovensko patřily k sobě

a teď už napatří, jen díky Tobě!

 

:o)))


Čolito
04. 09. 2002
Dát tip
:-))

nenefta
18. 07. 2002
Dát tip
Ale umí hezky zpívat, to se musí nechat... :o) Jinak díky všem... ;o)

Sabinka
17. 07. 2002
Dát tip
.o))) .*t dobře podané, .-)))*t

však se zas sejdem :o))) *

Ludvoděj
17. 07. 2002
Dát tip
:))

Josefk
17. 07. 2002
Dát tip
:-)))

Danny
17. 07. 2002
Dát tip
*

:o)

Astalavista
17. 07. 2002
Dát tip
:)))* Spíš jen kvůili, než díky, to by vyznělo vesměs pozitivně:)

tanganika
17. 07. 2002
Dát tip
hlasim sa spoza hranic...mas pravdu, ale nam bude este veselo..na jesen sa chystaju volby a trikrat hadajte kto ich vyhraje..zeby ten vtak..ano je to tak!!!

tanganiko, to je mi vás fakt líto... nemohl už by ho někdo konečně někam unýst? Třeba do republiky Burkina Faso? :o)

tanganika
17. 07. 2002
Dát tip
joj, skus to. ja stale cakam kedy ho niekto odstreli...ale ono to nie je az take zle, dufame...vsetci..ze nebude mat s kym postavit vladu..tak este sa budeme bavit...

Hele, a kdo ho vlastně volí??? Nějací důchodci nebo co? Já kdykoli mluvím z někým ze Slovenska, tak ho všichni chtějí odstřelit, ale volit nikdo...

tanganika
17. 07. 2002
Dát tip
kto ho voli??? ja ti neviem, dochodcovia ale aj moji rovesnici..inteligenti..vsetci ti, kt. okuzlil svojou osobnostou..musi sa to nechat, ale nieco z neho vyzaruje, nieco vodcovske..asi tak.

Mě připadá jako potomek profesionálního boxera a statné řeznice, ale lidi jsou holt různí, pro někoho třeba charisma mít může... ostatně u nás v ČR je taky nejoblíbenějším politikem Standa Gross a podle mě je to pěkný blbec...:o)

tanganika
17. 07. 2002
Dát tip
tak vidis, v kazdej republike sa taky....najde a este sa najdu taki, kt. ho miluju a zboznuju. pekny vecer. dik za pokec.

Astalavista
17. 07. 2002
Dát tip
Monty: podle mě je Standa jenom blbec, nic pěknýho na něm není:)))), vobyčejnej mašinfíra, kterej si udělal titul, když vstoupil do strany. tangarinka: no, z toho Mečiara bych měl fakt strach, dělá takovou podivnou politiku, která vás zbytečně dostala někam, kde jste být nemuseli. Ale myslím, že není tak zle, aby...:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru