Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rychlost...

24. 07. 2002
8
0
1938
Autor
Aknel

Prý nic není náhoda. A každý člověk, kterého v životě potkáte, vám má co říct. A do třetice si zapište za ouška, že to, co vysíláme máme šanci do roka a do dne zase přijmout - takže pozor na to :c) P.S.: Někdy má \"vlak\" pár let zpoždění, ale ještě se mi nestalo, že by mě předjel... Tak rychle zase zrcadlení neprobíhá :c)))

Proč ten název? Inu protože.....

Objevila jsem novou čajovnu, je dobré mít pár přátel, protože ti vám ukážou jejich oblíbená místa a ta se mohou stát i vašimi oblíbenými místy... Obzvláště, když jsou obrostlé květinami, uvnitř se při troše fantazie potkáte s draky, princeznami a někdy právě s těmi kamarády, které vám život přivádí do cesty, ať už si je přejete, nebo ať jste jejich ”náhodným” potkáváním mírně vyváděni z rovnováhy… Já si poslední dobou zakládám na tom, že mě málo co vyvede z míry, no a abych byla vyzkoušena, poslala mi nějaká sudička dva dny po sobě do cesty dvě osůbky, jednu ženského, druhou opačného pohlaví. Ta dívka, žena, víla, jak chcete… mě velmi mile překvapila, když jsem na odchodu z oné miloučké čajovny tahala za rukáv svého přítele, který byl tímto dětským gestem přinucen podívat se na plakátek nakrátko ostřihané Rimpoče, u které jsem absolvovala kurz meditování. A tu se ozvalo MÉ jméno vykřiknuté těsně předtím než jsem překročila práh. Jak už to tak bývá, myšlenky jsou rychlejší než gesta a tak jsem možná nestihla dát příliš najevo svou radost nad letmým setkáním. Potěšil mě tón hlasu i radost v očích mé kamarádky, ale nevracela jsem se zpět, ani jsem s ní nesetrvala v delším kontaktu, prostě jsem čajovnu opustila a odešla s milým pocitem. Pak jsem si ještě koupila knihu v antikvariátku, četla si ji cestou domů, což mě naladilo k vlastní tvorbě a tak jsem vám ji tu včera předestřela, celkem jste ten malý pokus přijali bez námitek, a druhý den, co byste tak hádali, že se mi stalo? Jedu po schodech,po ránu ještě rozesněný výraz v tváři, a před východem se proti mně řítí uspěchaný mladík. Záblesk, v mozku to sešrotovalo, radost ze včerejšího setkání s mou známou zapracovala a já vykřikla JEHO jméno, ohlédl se, stihl zabrzdit svůj úprk a než stačil otevřít pusu s podotknutím, že spěchá, měl na ni vlepenou pusu. To byl fofr! Ani jeden jsme se nestačili divit, ale protože se známe velmi dobře a víme, že to byla pusa čistě kamarádská, oba jsme se rozesmátí vrhli do dalšího dne. Já už probuzená a on??? Večer mi pak přišla zprávička, že bylo příjemné mě po ránu potkat, takže myslím, že ten šok přežil vcelku dobře. A takhle rychle se nám někdy zrcadlí, jak vnímáme svět a jak svět vnímá nás. Chcete být taky tak mile překvapeni? Tak se víc dívejte okolo sebe a uvidíte, co se bude dít. Tímto vám přeju mnoho příjemných překvapení.


ondrech
12. 12. 2004
Dát tip
hustý..klubík a tip...:-D

Čolito
04. 08. 2002
Dát tip
:-)

Aknel
25. 07. 2002
Dát tip
Printe: Díky za každé nové ráno? :c) Teichmane: Jen nech být, člověk vydrží xkrát víc, než sám odhadne :c) dJPes: Tentokrát bylo gesto rychlejší než myšlenka.. :c)

djPes
25. 07. 2002
Dát tip
myslenky je lepsi nechat spat...az do vzkriseni

Bacil
25. 07. 2002
Dát tip
Povzbudivé a milé!

Aknel
25. 07. 2002
Dát tip
Bacile: Po-vzbudit po ránu potřebuje každý :c)))

Bacil
25. 07. 2002
Dát tip
Co se mě týče, tak nejen po ránu... protože vydržím rozespalý celý den :-)))

Adelan
25. 07. 2002
Dát tip
;-) Moc mě to potěšilo, díky...

Print
24. 07. 2002
Dát tip
Díky!:-) *!

reya
24. 07. 2002
Dát tip
:) *

djPes
24. 07. 2002
Dát tip
inu rychlost....

Armand
24. 07. 2002
Dát tip
☼ ☼ ...... :)))

Jochanien
24. 07. 2002
Dát tip
*** ťáp ťáp****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru