Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úplně běžný den...

03. 08. 2002
2
0
1309

Jen tak mě to napadá...

Dneska je můj úmrtní den.

Zemřela jsem před třiadvaceti lety a narodím se asi tak za sto deset. Je to takový můj soukromý plán.

Nevím, kde jsem k němu přišla, je to už moc dlouho na to, aby si to mohl jeden pamatovat. Od té doby se stalo mnoho věcí.

První políbení. První láska a první rozchod. První milování.

A ani jeden z těch tří lidí si nevzpomněl, že jsem zemřela...přesně před třiadvaceti lety...


Myslíte sebe samu...? Nebo mám mrknout přes rameno? Vždyť Vy víte, co tam uvidím.

monsignore
26. 08. 2003
Dát tip
nebaví vás milovat? ............

monsignore
24. 08. 2003
Dát tip
moje asociace jsou ještě jiným směrem, to nechme, ale měla byste si dávat madam pozor.....jsou z toho dosti cíti rodinné geny.Výročí úmrtí, to není přesně to o čem byste měla psát.Ale co smíte? :o).....měla byste , to co byste hlavně chtěla ...a smíte to , co můžete.....

Nenarážejte na mou babičku, drahý, s tou to nemá pranic společného :-) Tohle je záležitostí jistého německého romanopisce a mého vztahu k jednomu jeho dílu :-) A myšlenky na vlastní smrt jsou mi tak vlastní, že se jim již nemožno divit :-) Smím, cokoliv si dovolím, ale to, co bych hlavně chtěla, to nemůžu, protože mě to samotnou nebaví :-)

To je jenom čistě chronologická záležitost, drahý Msgre :o) Není to spíše Vaše podvědomá asociace? ;-D

monsignore
12. 01. 2003
Dát tip
zvláštní sled: políbení ,láska a rozchod je spojeno dohromady a nakonec milování, jakoby naň byl kladen důraz :o)))

Drahý Monsignore, ona to není ani tak úvaha, jako spíše osobní postoj k věci, tedy osobní přesvědčení. Ale nebojte se, pokud na mne nezanevřete, dočkáte se ne snad verze číslo 2, ale přinejmenším tématického pokračování :-)

monsignore
21. 12. 2002
Dát tip
Madam..musím se přiznat,že jsem dlouho nečetl tak skutečnou a opravdovou úvahu o něčem,co dá se nazývati dobrem a zlem. Na vašem příběhu mě nezaujal ani tak jazyk,kterým je psán,či dynamika, ale spíše ta "neurčitost konkrétnosti" ...Nejsem si jistý,jestli mě více děsí,jestli by to tak mohlo být, anebo že to tak v zásadě vůbec není.......co tak verze č.2? :o) přesný opak? :o)))

monsignore
21. 12. 2002
Dát tip
ještě jednou skromně připomínám,že můj příspěvek patřík vaší povídce o snědé dívce a tomu zaprodanci :o)))........děkuji

Tak to jsi možná šťastný člověk, Kateřino :-))) Taky doufám, že až mi bude táhnout stovka, už mi to bude úplně jedno :-)))

Katerina
09. 08. 2002
Dát tip
Ja jsem 3. srpna zemrela presne pred petadvaceti lety.... a sem tam nekdo si vzpomnel, ja jsem ale zapomnela uplne totalne....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru