Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Muset následovat smrt

04. 08. 2002
3
0
597
Autor
THELIA

Možná bych měla říci dost své hlavě,koněčně zastavit proud smrtelných myšlenek.

   Proč nekupuješ,když dávám.Mám tu lži,sobectví,strach,nenávist,...Máš pravdu,toho je tu všude dost.Jo,človíčku.Vidíš sám sebe a chce se ti brečet,když si uvědomíš jaký doopravdy jsi.Dobro nebo zlo,tak  k čemu se přikláníš?Proč teď mlčíš?Nestíháš slova jdoucí v tvé hlavě!Jindy si můžeš vymýšlet,ale dnes nikoliv.Teď musíš říci pravdu.Smrti se nelže.V tom to je!Poslouchám co říkáš,mám z tebe radost.Jsi přesně takový jakého jsem tě chtěl .Jsem ti na blízku.Neboj se já jen tak nezradím.Smrt se totiž nikdy jen tak nevypaří.Uvidíš ,odejdeme spolu.Tam,kde se ti to bude skutečně líbit.A teď......jak to bude?Ještě chvíli tě nechám ¨se utápět ve vlastní špíně a až uznám,že jsi skutečně připraven,příjdu si pro tebe.Připrav se na dlouhou pouť.Bude to trvat dlouho,ale bude to stát za to .Teď jsme vládci svého světa až na věčnost.Odpuštění!Za naše činy právě přichází.Ptáš se kam náležíš a proč právě ty?Už dlouho kráčím po tvém boku,jsem v tobě a ty jsi ve mě.Je to v tobě a ty jsi v tom.Učil jsem tě jak správně lhát a teď je na čase tě naučit správě milovat.Skrze tvou mysl jsem stále s tebou.Netušíš,kam se vydáme.Buď tiše a následuj mě,ukáži ti co tě čeká. 


Imagine
11. 04. 2003
Dát tip
To mi dnes mluví přímo z duše...Smutný je to, že se milovat někdy musíme učit. Ale i v učení je nějaká krása...Myslím, že vidět lásku je pro nás všechny nejlepší zadostiučinění, a když nám někdo dovolí, abychom ho milovali a on miluje nás................tomu nesahá žádná nenávist, moc nebo peníze ani po prstíky na nohách

Deltex
22. 08. 2002
Dát tip
*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JMArtan
18. 08. 2002
Dát tip
Já si myslim, že je to tak pravdivý, až je to trochu strašidelný. Já se teda nebojim, ale někdo možná jo. Tip je tvůj:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru