Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Homosexuální

06. 08. 2002
4
0
1597
Autor
Stínovlas

Chloupky ztrhám

z nohou, z brady,

zdůrazním si

trochu vnady.

 

Až potkám ho,

řeknu brouku,

co si vrznout,

pojď na louku.

 

Sexi oděv,

trochu šminky.

Vraž mi ho tam,

do prcinky!


Carodej
09. 08. 2002
Dát tip
Mně se to naopak líbí, tak!

Danny
08. 08. 2002
Dát tip
nelíbí

papouch
07. 08. 2002
Dát tip
božebože... vy rádobykritici, to je BLBŮSTKA přece proč to rozebíráte na sračky??? :-))

Aki
07. 08. 2002
Dát tip
nemazat, nemazat! dyk je to sranda, ne? tím, že si člověk z něčeho nebo z někoho udělá legraci, přece neznamená, že by chtěl zesměšňovat... a tipa za to

gASK
07. 08. 2002
Dát tip
..juchů...pojďme to rozebrat na úplně malinkatý sračičky ať má papouch radost:).. ..jo a konečně na třetí pokus snad ten tip nezapomenu:)...

Rivka
07. 08. 2002
Dát tip
Papouch: Páč to neni blbůstka, ale blbost... Například. (No jo, už mlčím. Chceš řízek na usmířenou?:c) ) Mi to prostě nepřipadá vtipné, leč prostě a jednoduše pouze blbé. Kamenujte mne. (Jak málo někdy stačí... dobrýý... ach jo.) S úctou, r.

AHED
06. 08. 2002
Dát tip
O čem tohle vlastně je?? Homosexuální je to asi jenom proto, že je to napsaný růžově. Blbost...

Ludvoděj
06. 08. 2002
Dát tip
trochu zmaten:)..... trochu šokován:)...trochu potěšen tím rázným přístupem:) ale stále nevim co je na tom homo?:)

AHED
06. 08. 2002
Dát tip
Čim šokován proboha?? Já jsem homosexuál, ale tohle psal nějakej homofobik...

Albireo
06. 08. 2002
Dát tip
AHEDe, podle mne je to homosexuální proto, že to je o homosexuálovi. Osobně se snažím předsudky proti 4% menšině v sobě potlačovat a souhlasím s legalizací registrovaného partnerství, ale realita je ta, že těch, komu říkáš "homofobici", je v populaci odhaduji 10x víc, než homosexuálů. A ti mají právo vyjádřit zase svůj názor. I tak drsně, jak to udělala Stínovlas. Něco jiného je, kdyby vyzývali k nějakým pogromům nebo jiným nepřátelským akcím. Ale právo parodovat a zesměšňovat jim brát nemůžeš. Stínovlase: To, že jsem se Tě zastal, ovšem neznamená, že by se mi Tvé dílo líbilo. Myslím, že patří bohužel k Tvým slabším. Gramatické a pravopisné chyby (strhám, sexy, vraz), kulhající rytmus (lépe by "klapalo" Až ho potkám). Proti rýmům tentokrát nemám námitky - dva dost kvalitní, jeden gramatický, to je zcela únosné.

gASK
06. 08. 2002
Dát tip
..souhlasím s Albireem..každej má to krásný svobodný právo dělat si srandu ze všeho a ze všech ( i ikdyž občas mu asi někdo rozbije..jeho mylné představy.:)...kdyby to byla parodie dejme tomu na policajty tak se nejspíš nikdo neozve...lidi kdy si zvyknete na to že homosexuálové jsou zcela normální a patřej do týhle společnosti? Jsou svým způsobem jiný než ta pověstná většina a jako ze všech jinejch skupin si i z nich budou lidi věčně dělat srandu...znamená to snad že jsou homofobní? Jo kdyby chtěli homosexuály lynčovat a upalovat to by byla jiná, ale takhle? Jinak ta báseň mi přijde taková...nijaká...jde jen o ten motiv a zpracování zůstalo krapet pozadu..

Stínovlas
06. 08. 2002
Dát tip
Eee, to jsem nechtěla! Chytila mě úleťácká nálada. Měla to být spíš legrace, něco jako parodie, proto je to i v blůstkách, inspiroval mě k tomu jeden vtip. Osobně proti homosexuálům nemám absolutně nic. Můj nejlepší kamarád je taky homo a nikdy by mě nenapadlo dívat se na něj proto skrz prsty. Dobře za pár dní to asi smažu.

Ludvoděj
06. 08. 2002
Dát tip
stínovlas: nejni proč to mazat:)...už pro tu diskuzi okolo toho:)) AHED: šokován tou rázností...no holt nejsem zas tak zvyklej na poezii typu "Vraž mi ho tam, do prcinky!"..to je celé

gASK
06. 08. 2002
Dát tip
stínovlas:...souhlasím s Ludvodějem, nevidím důvod k výmazu...třeba se tu rozvine debata o budoucnosti homosexuality:)...to asi těžko ale i tak...

Albireo
06. 08. 2002
Dát tip
Nemaž to, Stínovlásko. To by bylo něco jako vytváření nonperson v 1984. To dílo a diskuse o něm tady jsou, tak proč dělat dojem, jako by nebyly.

Stínovlas
06. 08. 2002
Dát tip
OK, tak já to tady nechám. I když už mi to legrační nepřijde. :o( Ale od toho jsou kritikové Písmáčci, aby mě usměrnili. :o)

Davidek
06. 08. 2002
Dát tip
co mate za predsudky :o)) Vzdyt je to dobryy!! *T*

moebius
06. 08. 2002
Dát tip
dobrá sranda... T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru