Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O psychice hokejového brankáře

07. 08. 2002
1
0
1365

 "ano útočník se uvolnil, sám jede na brankáře,dělá kličku do beckhandu a střílí střelu k levé tyčce branky.Brankář famózně chytá lapačkou a svůj tým zachránil od jisté zkázy"

       V tu chvíli je psychika brankáře na nejvyšší úrovni a on má pocit,že může, že určitě chytí další střely a tím pomůže nejen svému sebevědomí, ale i svému týmu.Má takovou jistotu jakou určitě nemá brankář na druhé straně hřiště.A tím i roste.

 

Na druhou stranu když komentátor říká:"útočník je ve středním pásmu a je blokován obránci, kterým jdou na pomoc útočníci, ale přesto útočník střílí dalekonosnou střelu a .........GÓÓÓL,  nevím na co myslel brankář když útočník střílel, ale takovou chybu si nemůže dovolit ani nejhorší brankář"

       V tu dobu je psychika brankáře na té nejnižší úrovni, nějací brankáři se psychicky složí,ale také jsou tací kteří od té doby jsou nabuzení na každého protihráče a jsou dravější v brance.

       Většinou se po takovéto situaci zláme hokejka, ale to už k tomu patří.

      A nezapomínejme-sport je jenom hra!!! 


Ludvoděj
07. 08. 2002
Dát tip
to bude asi jak moc tu střelu čeká......jako s dítětem....když ho čekáš tak tu celou situaci líp "vychytáš" než když ti nějaká oznámí že jsi otcem:)))

Litochowitz
07. 08. 2002
Dát tip
promiňte sourozenci, ale tahle úvaha mě nikterak nenadchla...spíše naopak....celkem to na mne působí prostoduše a nevím zda to zdejší, nesportovní čtenáře, zaujme.....mne teda rozhodně ne........příště...

Chichi.. A proč ne ? Sport z jiného úhlu.. *

Tato úvaha byla na ověření hokejových příznivců------zatím asi žádný

Litochowitz
07. 08. 2002
Dát tip
sourozenci....a já snad nejsem?

Já nevim.

Litochowitz
07. 08. 2002
Dát tip
to je dobře...o mne nesmí nikdo nic vědět,,,,raděj se přihlašte do klubu FC Písmák 97....:-))

gd
07. 08. 2002
Dát tip
Hokej, to je moje... Pasivně!!!

ARC
07. 08. 2002
Dát tip
SK Slávie!!!

Do boje

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru