Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NÁŠ ČAS SI NĚKDO URČÍ

08. 08. 2002
1
0
943

 

NÁŠ ČAS SI NĚKDO URČÍ

- dny co s Tebou mohu být…

Jak vězně mne čas vláčí

do míst kde sám mám žít.

 

Do míst kde Tvoje krása

je jen v mé blbé hlavě…

Do míst kde kdosi hlásá

že přivyknu si hravě.


Líbí.**

Glass
08. 08. 2002
Dát tip
Zas tak blbá hlava není?

kecyblil
08. 08. 2002
Dát tip
Trošku neladí rým prvního a třetího verše. Co se týče obsahu: pokud se jedná o pozemské rozloučení, není moc jasné proč tě někam vláčí čas. Pokud jde o život po životě, nejsem si jist, že by to tam vypadalo jako ve druhé sloce. Asi bych už měl konečně dát na rady ostatních a místo pitvání napsat prostě: moc jsem tomu nerozuměl:-(

souhlasím, co se týče rýmu :). Jedná se o pozemské rozloučení... Občas se stane, že víš, že se s někým budeš muset rozloučit... Třeba s někým, kdo musí odjet někam hodně daleko a bude moct přijet až za hodně dlouho a ty ho máš hodně rád :(. Tak nějak tak.... prostě jsem se vypsal :)

kecyblil
08. 08. 2002
Dát tip
Děkuji. Vlastně mám zatím život dost jednoduchý, pokud se to dá vůbec nazvat život. Bývám necitlivý. Druhá sloka je dost silná, první snad trochu zavádějící. Možná by se tam mohlo dát "do dnů kdy sám mám žít", nebo prostě nějaký časový údaj. Nechctěl jsem pilovat tvé pocity, jen formu - když o to snad stojíš.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru