Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Až jednou .............

10. 08. 2002
0
0
798
Autor
aniky

Tohle dílko vzniklo v baru Palma na Žertvách v Praze 1996.Seděl jsem s dívkou , kterou jsem bezmezně miloval a složil ji to, ona mi k tomu dopsala PROČ BYCH TO DĚLALA?, no a za rok mi utekla a vdala se.Je to snad ironie,dnes už asi ano.

Až jednou odejdu,

bude zde pusto.

Bude zde pusto stejně tak jako když jsem zde byl.

Neboť svět je pustý.


CLandestina
21. 08. 2002
Dát tip
milujes? hmm

aniky
13. 08. 2002
Dát tip
Miloval-a jsi někdy někoho, pro koho by jsi položil život?Odpusť ale asi ne,protože pokud by jsi tak miloval, vživotě by jsi nenepsal jestli není lepší,že se vdala za někoho jiného.Hele ublížila mi,dostala do kolen,byl jsem na dně,byl jsem všechno a nic,ale stále jsem ji miloval a miluji.Hloupé že?

Annika
13. 08. 2002
Dát tip
Hej milovala som a milujem, lenze on necitil to iste ku mne... /mozem ti prezradit, ze to bolo nieco hrozne, tie depresivne stavy atd. :-(/ Teda aspon mi to nikdy nepovedal, ani inak nedal znat, to by sme teraz boli urcite spolu. ... Inak nie je to hlupe, ale jednostranna laska je nanic, aj tak by si sa len trapil, ze ta nemiluje.

Severkanova
11. 08. 2002
Dát tip
Kdyz je svet pusty, tezko se da predpokladat, ze ta jedna by do nej chtela vstoupit.

Annika
10. 08. 2002
Dát tip
ach tie zeny......hm, a nie je lepsie ze sa vydala za ineho? ;-)

Quinn
10. 08. 2002
Dát tip
...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru