Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Horská samota

12. 08. 2002
4
0
1590

Dopisy starým mistrům

 

Vydávám se vzhůru,

po staré stezce

hory se blíží spolu s nebem.

Přátelé v údolí, titěrné vzpomínky

hřejí mne uprostřed horské samoty.


Perchta
17. 07. 2003
Dát tip
*

Olina
28. 08. 2002
Dát tip
popis vnitřní cesty:) líbí moc TIP

galaxy
27. 08. 2002
Dát tip
Mě se to líbí, taky si ráda sním a vzpomínám :-)*

kecyblil: máš talent :)

mea: díky

Mea
12. 08. 2002
Dát tip
Je v tom pramálo co k hodnocení, prostě jen ... popis

kecyblil
12. 08. 2002
Dát tip
Mě tyto vzpomínky nehřejí, spíš studí, šimrají. Vlastně nevím... Ale to je tady všem jedno. Podívej, báseň mají písmáčci rádi trochu zvláštní - víš, oni jsou takoví a dívají se rádi do zrcadla. My prostí, úpřímní duchové je nikdy nemůžem zaujmout... Leda, že bysme trošku švindlovali... Dávej pozor. Máš pocit, to je víc než potřebuješ :-) Úpřímně si ho vyjádřil: skvěle! Ne však pro publikum. Sleduj metodiku těch úprav: Odlétám k nebesům po staré pěšině a hory se blíží spolu s tvým nebem. Druhové v zašedlých hospůdkách šimrají má centra údolního štěstí.

kecyblil
12. 08. 2002
Dát tip
Bratře Astalavisto, pověz, tipnul bys mi tohle? Víš, tak nějak cítím, že bych se třeba i zaprodal :-)) Úpřímností jsem se už ztrapnil až dost, teď bych se pro změnu mohl znásilňovat :-)

Astalavista
12. 08. 2002
Dát tip
kecyblil: já ti nevim brácho:)), v první části je ta emocionální zápletka, ale závěr si příliš přetížil, páč centra údolního štěstí stoji na jinym břehu než stará pěšina a druhové v hospůdkách...:)) Ale asi bys mě ukecal, vždyť víš, že mi jsme tady jenom ten zaprodanej chat:))))))

kecyblil
12. 08. 2002
Dát tip
Bráška: Hele. břehy nebřehy, to je přece jedno. Hlavně když tě oslověj fragmenty :-))) Nad básní se nehloubá :-)

Astalavista
12. 08. 2002
Dát tip
No jo, tak ho máš mít.... hele, já jsem na zejtra něco vložil, tak očekávám smršť tipů z tvé strany...:))) A hlavně... nehloubej na tim:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru