Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohadka o skoro pohodovem dni.

23. 08. 2002
1
0
953
Autor
Palo

     Slunce jim sviti do zlatavych kaderi, a opaluje krasne hnedou pokozku jejich mocnych mladych pruznych tel...........bezi po louce, on i ona.........drzi se za ruce a smeji a smeji, az se za bricho popadaji. Ona dela venecky z pampelisek a on skotaci s mladym srncem opodal.......skace a dovadi s tou zverinou.......jsou nazi a tanci a zpivaji....Smeji se......a lituji kazdeho rozmackleho broucka ci mravenecka pri jejich prekrasnem bujarem tanci.........Daji si polibek na rty, usmeji se na sebe, usmeji se na slunce, usmeji se na kolouska ......... a pelasi dale......stastni dokonali mladi neposkvrneni obnazeni lide.

 

   Kdyz najednou, kde nic tu nic, bystre oko vyhledne z nedalekeho lesa...........je to pytlak!!!! Vytahne pusku, streli mladika do hrudi, holcinu do hlavy, sebere jejich penize, klice, kreditky, Obcanske prukazy a dokonce i pouzite kondomy a zmizi se svym trabantem v dali.

 

                                             Zazvonil kravsky zvonets ( samozrejme se jedna o fialovo-bilou Milku ) a pohadky je konets.   Dobrou nots.

       

                                                    Vas kouzelny Dedetscheck.


papouch
26. 08. 2002
Dát tip
Poslední dobou je v módě zaštiťovat každou pitomou slátaninu Bukowskim. Je to smutný.

skromna
23. 08. 2002
Dát tip
:-))))))))))) normalně to vidim..dva mladí, obnažení lidé..tralalalují a hupskají po louce...v igelitce, kterou drží chlapec, jsou všechny ty doklady a kondóómy..chicht dedetschkuuuuuu eštěěěěě jeeednuuu pohaaadkuuu siiiiim siiiiiiiim :-))) chjo ale aby v ni bylo méně mrtvolek :-) :cx n.č. :-)))

papouch
23. 08. 2002
Dát tip
bože,to je ale hovadina (

marcela
23. 08. 2002
Dát tip
esteze je den, asi by som nezaspala.....

AHED
23. 08. 2002
Dát tip
ne entou...za tohle by se mělo zavírat!

Palo
23. 08. 2002
Dát tip
dekuji papouchovi, marcele, ahedovi za takove reakce, jake napsali, ja tu pisu jen pro to, abych se sam bavil, a kdyz se bavim pri psani takove slataniny a pak mi lidi jeste vynadaj......to je proste zuzo :))

Krel
23. 08. 2002
Dát tip
no je to takový dost blbý bych řekl...:-)

papouch
23. 08. 2002
Dát tip
víš co je to autocenzura?? Pokud se bavíš sám, budiž. Ale tím, že tuto slátaninu dáš sem, zdržuješ lidi, který v dobrý víře, že si přečtou něco pěknýho na to kliknou. Moje rada zní - ano, bav se psaním takovejchhle chujovin, ale nevotravuj s tím okolí.

Krel
23. 08. 2002
Dát tip
papouch::-))) dobře chlape chceš řízek za odměnu?:-)

Palo
23. 08. 2002
Dát tip
papouchu :) v tomhle te, otce, poslechnout nemohu, ale urcite je nekdo z vas natolik mocny, abych se ocitl v naprostem ignoru :) budiz......ovsem Ch. Bukowski se ti nezda jako chujovina? a pise si, kde se mu zlibi. Chran ale pan, abych ja psal kraviny jako on, jezisi. dik za prizen :))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru