Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jste ten správný typ pro plastiku?

03. 09. 2002
6
0
1969
Autor
jehostara

Vím, jak máte Cosmopolitan rádi a stydíte se ho kupovat - výběr ze zářijového čísla je tady!!!

Pravý prs byl krásný,

levý vůbec ne.

 

(Je vaše situace tak

špatná, že se potřebujete

hned po plastice vrátit?)

 

Podprsenky s vycpávkami - nikdy!

Komu se moje prsa nelíbí,

ať na ně nesahá.

 

Cpěte se mrkví. 

Dopřávejte denní dávku sóje.

Zamaskujte se.

Zrůžovějte.

 

Získejte bezchybné obočí.

 

(Vaši vzrušivost smí testovat jen váš přítel.)

 

Když do vás partner proniká,

pálí vás pochva,

a tak chápu ženy, které

dávají přednost svépomoci.

 

Mají nás za pipiny?

Pořiďte si rozdvojenou osobnost!

 

Nastavte si zrcadlo...

 

PLAST=SLAST.

 

(... hnusí se mi přítelovy chlupy.)


Rowenna
02. 04. 2003
Dát tip
Dílko skvělé, komentáře zábavné. :-))))

Narvah
11. 12. 2002
Dát tip
Fajn.

Čolito
18. 09. 2002
Dát tip
moc dobrý:-)))

nin
11. 09. 2002
Dát tip
Stando, Majkl ty Kačery má nejspíš někde u rodičů, ale spíš bude prej k nalezení komiks Kripl Móra, je to o chlapečkovi, co měl místo rukou pahýlky, spal zavěšenej za nohu na lustru a když zazvonil budík, rozbil ho kladivem a pak si chtěl ukrojit chleba nožem, ale s těma pahejlkama mu to nešlo a ujelo mu to a místo toho ZABIL SVOJI MATKU :-))) Vymalováno ještě není, malovat se bude za týden, dám vědět...

Wopi
08. 09. 2002
Dát tip
oběšenci jsou modročernofialový dozelena

Wopi, třeba tenhle Standův měl zrovna žloutenku, když se věšel, no. :o)

Wopi
08. 09. 2002
Dát tip
no, to jsem samozřejmě předpokládal - proto jsem napsal "dozelena" - to se totiž stává žloutenkářům, když zmodrají :)

jehostara
07. 09. 2002
Dát tip
nemám skener. je po radosti. od teďka z toho mám trauma.

Jsem jednou během návštěvy u matky doma vyprávěla, jak jsem za výlohou sex shopu viděla vibrátor o velikosti pušky na lov slonů a nahlas jsem přemejšlela, pro koho to asi je, a co s tím dělá... byla u toho ségra, to jí mohlo být asi tak jedenáct... a matka mi vyčetla, že jí beru iluze o čistý lásce... tak jsem napsala a nakreslila takovej děsně vtipnej komiks o čistý lásce a jak přichází děti na svět... bylo to o Pavlovi a Květě, co se mají rádi, vezmou se, ale Pavel spí na lehátku v kuchyni a Květa v ložnici, protože je jejich láska čistá, pak společně napíšou čápovi, co bydlí za komínem (Milý pane čápe! Jsme manželé už skoro rok a rádi bychom si u Vás objednali 1 ks malého miminka. Holku nebo kluka, to je nám jedno. S pozdravem Květa a Pavel Novákovi) a nosí z doubí malé děti ("I ty jsi tam kdysi rostl, můj milý malý čtenáři)... a dostává hodně dopisů, takže to někdy dlouho trvá, než na všechny dojde řada. Nakonec přinese Květě a Pavlovi holčičku Andulku a Květa mu za to dá od cesty 10 Kč na mléko a na rohlíky... tůze jsem se přitom pobavila... začala jsem psát ještě druhej díl o nějakejch dalších dvou lidech, co je jejich láska čistá, a tam byla hezká pasáž, jak šli do kina "...na hloupý a nepravdivý film, odehrávající se ve šroubárně. Dělník Bob a jeho dívka Mary se po sobě váleli nazí a Mary má teď v břiše dítě." Škoda že nemám doma scanner, ty komiksy se dochovaly... no, nedá se nic dělat. :o)

Zly
06. 09. 2002
Dát tip
Mám eminentní zájem o hloupé a nepravdivé filmy, Monty :-)) Skener mám!

gd
06. 09. 2002
Dát tip
Nabízím taky skener!!! V Praze!!!

OK, já to najdu v tý krabici ve Strašnicích a dám vám to k dispozici... :o))) Je to poučný komiksový příběh a čáp se mi, myslím, hodně povedl... jak nese v zobáku to dítě a zároveň si křídlem bere od Květy těch 10 Kč. To je hodně silná pasáž. To bez výronu slz zvládne jen hodně velkej cynik.

Zly
06. 09. 2002
Dát tip
gd je pekelná konkurence! prchám poražen... :-)))

nin
06. 09. 2002
Dát tip
Já mám taky skener! Mimochodem, Monty, mohla by se tu udělat komiksová rubrika - nabízím to dílko u nás na zdi, co se ti tak líbilo - Toho dne byl špenát nějak neklidný... :-) jehostara nezklamala :-)

nin, skvělý nápad! Komiksová rubrika!!! Tvůj komiks o prasátku a o špenátu bude s mým komiksem o čápovi skutečnou okrasou tohoto serveru... A to jsi ještě neviděla Standův komiks, co kreslil v dětství, o rytíři Konzervínovi, má tam báječně zachycený lidi v řezu a tak vůbec... celý je to barevný a FAKT povedený!!!

nin
06. 09. 2002
Dát tip
Majkl myslím taky má někde ten komiks o těch kačerech, co mlátili lidi, jak nám o tom vyprávěl... Jasně, nechceš tu rubriku navrhnout Oldovi, když jsi redaktorka! Gut nápad - já teď mám rozkreslený takový Žilnatky, to jsou takový tvorové s chobotama, co vypadaj jako já na jedný fotce...

Jo, o kačerech, co mlátili lidi, to si pamatuju... to bude taky dobrá soda! Oldovi to stoprocentně navrhnu... jo a hele, prej se chcete stavit pro ten Primalex, co je na tom pravdy? :o)

nin
06. 09. 2002
Dát tip
No, my ti napřed zavoláme. Ono prej se musí dodělat ta koupelna, aby bylo kam přemisťovat nábytek. Nerozumim tomu, jestli třeba dáme postel do koupelny, ale tak pravil Mistr, tak to nebudu komplikovat. Ale tak 1-2 piskly od vás odkoupíme, očekávám výraznou slevu :-) Momentálně mě po zubařským ataku rozbolel zub a OTEKL ksicht, takže máme asi jinej program, předpokládám, že bude taky vymalováno :-)

Zly
05. 09. 2002
Dát tip
kosmomolitan je nejlepči mjeli tam posledně take fajne baby vyfocene, tož sem si to přečet a řeknu vam synci, byt dneska babou, to je úplna věda.. to te svoji stare bych to ňemohl kupiť, tajak by se dočetla o tych vybratorach, to bysem mjel hneď utrum..

nin
05. 09. 2002
Dát tip
to jsem ráda, že nejsem sama sběratel - já myslela, že se ti to - JAKOŽTO ČTENÁŘI COSMOPOLITANU - ekluje... btw odpadkovej koš máme jako pár jinejch věcí z akce, kdy můj m. pracoval v cestovce a rušili kanceláře, máme odtamtud dokonce dva :-) Zly - :-))) - ono je něco jinýho o tom číst a něco jinýho TO vidět - jednou jsem jen tak ze srandy mrkla do holešovický tržnice do sexshopu, né, že bych tam chtěla nakupovat, nejsem ten typ, ale ze zvědavosti a abych někomu předvedla, že se toho odvážím :-)) - no a měli tam takový SVÍTIVĚ ZELENÝ PRŮHLEDNÝ VIBRÁTORY, který navíc blikaly, nejdřív jsem myslela, že to jsou takový ty divný efektní lampičky, který si představuju, že maj doma akorát prachatý zhulenci, až pak jsem pochopila, na co to je... takový kosmický... šel z toho strach - co kdyby to probíjelo nebo tak něco... jo a nedávno jsme šli s Monty a Standou po Žižkově a tam byl v bazaru za výlohou takovej kousek, vibrátor normální lidsko-kůžový barvy, měli ho tam vystavenej mezi starejma budíkama a foťákama, beruškou na klíček apod. a byl evidentně jetej, protože zblízka na něm bylo i přes to sklo vidět něco divnýho hnědýho... myslim, že bych mohla číst Cosmopolitan celý dny a po vibrátoru nezatoužím - FAKT NE, DÍKY! :-)))))

kofi
05. 09. 2002
Dát tip
Olé :o) skvělé. Jen tak dál

nin
05. 09. 2002
Dát tip
měli to tam za výlohou (kde to děti spatřit mohou! těm dušičkám bez poskvrny očka strnou jako srny když zavětří blízko lovce) kdo to tam dal? a kdo to chce? stojí tam z plastu zahnojen čeká kupce... co by to jen muselo být za úchyla? (čí prdel to asi byla?) otipovávám si chodce hádám z tváří - kdopak ho chce? koho z nich čurák z bazaru může přivádět do varu? znáte dobře své nejbližší? to nevídané zátiší soška s budíkem u pyje spolehlivě vše přebije a diváka srazí na zem živé setkání s obrazem se nevejde do žádných slov jeďte to shlédnout na Žižkov!

nin
05. 09. 2002
Dát tip
avi

gd
05. 09. 2002
Dát tip
nin, tvůj POETICKpopis mne zvyklal... KDE TO JE, TEN BAZAR?

nin
05. 09. 2002
Dát tip
gd: na Koněvce, blízko Ohrady, asi tak na úrovni, jak je kino Aero, ale o ulici dál :-) sv: to BYLO peklo, když jsme to viděli, ne? fakt by mě zajímalo, komu to prodaj :-) předpokládám, že ten, kdo to od někoho do bazaru koupil, dostal od majitele speciální odměnu a pochvalu

Zly
05. 09. 2002
Dát tip
:-))))) hihňi po ránu fakt miluju

jehostara
05. 09. 2002
Dát tip
jeden můj bejvalej když byl na vojně a navštěvoval mne pouze o víkendech, tak s sebou jednou přitáhl i vibrátor , abych se měla hezky, když bude v kasárnách a já měla velkou radost, dokud z něj nevypadlo, že ten vibrátor je jeho mámy a že ho musí zase nenápadně vrátit...

nin
04. 09. 2002
Dát tip
jehostara překvapuje, to je vývoj, panečku! mimochodem, na smíchovským nádraží prodávaj starý cosmopolitany asi za pětku jako čtení do vlaku, pravda, jsou očtený, ale když zrovna ve vašem vagónu chybí magazín českých drah...

gd
04. 09. 2002
Dát tip
nejen na smíchovským... i na masaryčce... a hádej, kdo okolo nich věčně oblejzá...?

nin
04. 09. 2002
Dát tip
gd, ty oblejzáš po nádražích? vybíráš taky koše? a dobrý? :-)

gd
04. 09. 2002
Dát tip
nedávno jsem našel bezva svetřík...

nin
04. 09. 2002
Dát tip
v podbabě, kde pracuju, je u baráku taková zídka a na ní dávaj lidi hadry, nedávno se na plotě nad tou zídkou objevily pověšený 4 sáčka, z toho jedno kvalitní nezničené černé semišové stylové oužasné, no abych to zkrátila, jsem ho sbalila pro svýho chlapíka (ten panečku skákal radostí, myslel, že jsem mu ho koupila v sekáči, tak se divil :-)) - ale pššššš, já vůbec nejsem taková... bylo pěkně těžký to sbalit při obědový přestávce pod ruku a nýst odpol. do práce, hrozně jsem se bála, že to už všichni viděli cestou do práce a opovržlivě obešli a teď to POZNAJ, ale nikdo si sáčka v mým náručí nevšimnul... zkus někdy složit do neviditelna kožený sako, docela těžký :-)))

gd
04. 09. 2002
Dát tip
sáčko se hodí... asi prohrábnu popelnice cestou, co je novýho...

nin
04. 09. 2002
Dát tip
my máme no ne přímo z popelnice - ale z ulice - skvělý 2 koberce a POSTEL!!! - byla na dvorku u hospody, skvělá, jen trochu těžká, stálo nás to akorát flašku pro kámoše, co nám ji pomohl odvléct... paxme zjistili, že na ní jsou divný fleky a je RUMUNSKÁ, ale už jsme si ji nechali (lepší než ten šílenej rozkládací gauč, co byl sice od začátku náš, ale zkurvil mi záda a vůbec) - žižkov je království pana Rabiše :-))) (teď si gd myslí, že jsem prasnička... sákryš, pověst ztracena)

gd
04. 09. 2002
Dát tip
to je v poho... my jsme takhle přišli k odpadkovýmu koši... pořád slouží... akorát mě teď napadá, jestli ho tam neměl někdo jenom tak postavenej... holt jsem byl rychlejší...

aRmida
03. 09. 2002
Dát tip
Tristan Tzara za to nemůže.A možná by spíš brečel (ale ne nad jehostarou).

Wopi
03. 09. 2002
Dát tip
super! jsem nadšenej!!

papouch
03. 09. 2002
Dát tip
divný :(

Danny
03. 09. 2002
Dát tip
:)

gd
02. 09. 2002
Dát tip
SUPER!!! TRISTAN TZARA BY TLESKAL. BOHUŽEL UŽ NEMÁ RUCE. ALE TLESKAL BY I ČERVY. NO JO NO, VŽDYŤ UŽ JEDU, SESTŘI...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru