Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Student

08. 09. 2002
0
0
1339
Autor
ShadowDancer

 

Malý student v lese

Moudrou knížku nese

Dlouho už jí nevlastní

Už se řítí propastí


No záleží na úhlu pohledu - pro mně je to úplně cizí člověk na jehož účet se mohu pobavit.... kdyby to byl brácha, nebo kamarád, tak je to samozřejmě jiné a je to srdceryvné... avšak do té doby, než nalezneme v závoji jeho občanku, nevíme nic... :o)

Aspoň víme že aspoň jedna věc s pesimistických výhledu dopadne tak že dopadne :o)))

no jo...to seš celý ty !!! :o)))

Růže
30. 03. 2003
Dát tip
Není to zrovna optimistické, když se řítí propastí tak si myslím, že už mu je jedno jestli má nebo nemá knížku.Ale je fajn, že ty asi ten život bereš optimisticky což je v dnešní době dost těžké.

a) bych řekl, že ty rýmy jsou náhodou přesné b) pro ty nechápající - Malý student v lese - představuje mladíka který jde lesem Moudrou knížku nese - nese si třeba češtinu, nebo chemii Dlouho už jí nevlastní - to znamená že už jí nemá, neboť mu vypadla Už se řítí propastí - a vypadla mu protože spadl do propasti c) Je to blbůstka a řekl bych že poměrně optimistická.....

papouch
12. 09. 2002
Dát tip
říkej si co chceš, ale rýmy jsou příšerný lese / nese .. je nenápaditý otřepaný a vyšumělý rým který používají dětičky v mateřské školce nevlastní / propastí .. tohle ani rým není

:-)))))) směju se spíš těm komentářům :-)))

Krel
08. 09. 2002
Dát tip
nechápu...

papouch
08. 09. 2002
Dát tip
divný navíc ty příšerný rýmy

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru