Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zkoužka z Psylocibinu

09. 09. 2002
3
0
1697
Autor
PrizraK

.... LSD .... co k tomu dodat :-)

 

Šest set tisíc utopených krysích hlav,

koukalo se na mě ze zrcadla,

tři přítomní mloci,

dělali jim z davu hlav ještě větší dav.

 

Zhudebněný pot,

linul se po svraštělé tváři,

a od bílé svíce hořící knot,

tančil mezi srocenými panikáři.

 

Do rytmu pršícího popela,

zazněla tónem kamenná trumpeta,

pak přidala se mrtvých kapela,

a z nebe padala červená poupata.

 

Andělský chór zpíval jednohlasně,

seděl jsem tam a notoval,

bylo mi příjemně a bylo mi tak krásně,

když na hrobech v půlnoci jsem tancoval.

 

Uprostřed pražského nádraží,

držím od absintu flašku,

dav lidí do mě naráží,

a na hlavě mám igelitovou tašku.

Dám ti kámo dobrý tip …. Nedávej si před snídaní dlouhý TRIP.


Peeta
11. 12. 2002
Dát tip
cece, krom toho, ze se mi to libi, jeste smekam klobouk pred tim siilenym odstavcem kde vysvetlujes LSD:)) protoze tomu nerozumim:)

Amanda
11. 10. 2002
Dát tip
Hmmm... nelibi

to by bylo na auditorium.......:)

Seregil
17. 09. 2002
Dát tip
To je dost hustý.... nejen ta diskuze...

PrizraK
11. 09. 2002
Dát tip
No kde bych zil .... v Ceske Republice prece .... :-)

jester
11. 09. 2002
Dát tip
az na ty ameny v rymech.. DOBRE./.-))T-

Quinn
11. 09. 2002
Dát tip
PrizraK:Mno,tak to asi každej žijem v jiný Český republice :o))))

PrizraK
10. 09. 2002
Dát tip
No asi takhle .... LSD ... lysohlavky a trip ... to je jedno a to samy .... samozrejme po chemicky strance .... obsahuji vsechny tyhle tri zakazane latky PSYLOCIBIN, ktery ovlada CNS :-) to jen tak pro houmlese :-)

houmles
10. 09. 2002
Dát tip
CO TO MELES? odkdy LSD obsahuje psylocybin? ach jo... kdyz chces smazit tyhle drogy, tak si aspon neco o nich precti! namatkou Hoffman - LSD, my problem child u nas vydal tusim BlackPoint nebo Mata nebo nekdo takovej pod nazvem LSD me nezvedene dite tusim, T. Leary - Flashbacks (zablesky pameti) atd atd nakonec ve sve dobe toho vychazelo 3 prdele, ale HLAVNE UZ NEVYPOUSTEJ Z HUBY TAKOVY NESMYSLY ZE V LSD JE PSYLOCYBIN! To jsou 2 (slovy DVE) rozdilny latky, vole! Skoda ze ti nemuzu ten tip sebrat, jestli me jako (dost) prilezitostnyho fetaka neco urazi, pak je to presne tenhle pristup: demagogie, neinformovanost a s tim spojeny gumovani hlav.

houmles
10. 09. 2002
Dát tip
sakra... psylocibin je po c s mekym I.. celou dobu se mi to plete.. ale to je detail a na mem predeslem komentari to nic nemeni.

PrizraK
10. 09. 2002
Dát tip
Houmles : promin omlouvam se jsem nejaky prepracovany ... take vsem ostatnim LSD trip a lysohlavky nejsou chemicky to same .... :-) (proto davam vysvetleni hned) : LSD-25 lze získat synteticky, ale je to příliš nákladné. Nejlépe se vyrábí z indolovaných alkaloidů námelu. Někteří studenti vysokých škol chemických si ji dovedli vyrobit dokonce i v poměrně dobré kvalitě, avšak syntéza je obecně velmi náročná. Samotná L-lysergová kyselina psychotropní účinky nemá. LSD-25 je dietylamid tartarát lysergové kyseliny, 9,10-Didehydo-N,N-dietyl-6-metylergolin-8B-Carboxamid, psychoaktivní je pouze d- stereoizomer. Při přidání atomu bromu (3-brom-N-amid) také psychotropní není (podání této látky před LSD může její účinky rušit). Dnes se LSD získává z ilegálních laboratoří, někdy s příměsemi jiných psychotropních látek, takže ji nejde přesně dávkovat, často ale velmi kvalitní. Cena je na ulici 200-300 Kč za "tripa" (100 mikrogramů). Amidy kyseliny lysergové byly zjištěny i v přírodě - v semenech některých lianovitých rostlin Jižní ameriky, používaných jako dysleptika. Jsou to Ipomoea Violacea (Povíjnice fialková) a Rivea Corymbosa. Obsahují d- amid kyseliny lysergové (Ergin LA-111, Isoergin), Ipomoea 0.06%, Rivea 5x méně. Též semena Ipomoea purpurea mohou sloužit jako náhražka LSD (1 semeno odpovídá asi 1 mikrogramu LSD). Průběh intoxikace těmito semeny je daleko nepříjemnější. Na LSD rychle vzniká tolerance (do 3 dnů), tj. další dávky brané rychle po sobě už tolik neůčinkují. Tolerance klesá stejně rychle. (vysvetleni) LSD, TRIP a tzv. houbicky jsou pouze podobne v ucincich .... a kdyby te to nahodou zajimalo .... tak jsem opravdu tyhle drogy uzil, ale vim o nich dost ... muzu ti poslat email s Halucinogenima drogama ... :-) JESTE JEDNOU SE OMLOUVAM VSEM :-)

houmles
10. 09. 2002
Dát tip
jeste dodam ze podobne jako LSD 25 , nerku-li primo zamenitelne (a casto zamenovane) jest ALD 52, daleko mene narocne na vyrobu. Mno a houby? Snad jen ze jsem po nich zazil daleko vetsi hustozy nez po tripu. Mno, skoda slov, ackoli to byl celkem horror, jede se dal..

Quinn
10. 09. 2002
Dát tip
PrizraK:nějak zběhlej, ne? Kde to žiješ, že tak žiješ? :o)

Quinn
10. 09. 2002
Dát tip
Sakra a avi nepošlu, takže znova, for PrizraK

Print
09. 09. 2002
Dát tip
:-))) Mexické svaté houbičky taky nejsou marný!:-) *!

Fil
09. 09. 2002
Dát tip
a la J.Morrison-povedené:-)

Quinn
09. 09. 2002
Dát tip
Nejsem zastánce chemie, to vůbec ne, ale příroda je příroda, takže je mi to jasný :o) Je to hezky napsaný, popsaný :o) ***

houmles
09. 09. 2002
Dát tip
tak nevim... nazev a prolog jsou dve _DOST_ rozdilny veci. ale za tripa ti dam tipa.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru