Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výčitka

11. 09. 2002
1
0
952
Autor
Kač

Tak někdy mi proletí myšlenka hlavou jako šíp a já jen tak tak ji stačím zachytit. Tentokrát se mi to povedlo. Každý občas něco vyčítá sobě,nebo někomu druhému a záleží na nás jak.

Proč  neříkáš
to, co já chci slyšet?
Proč nevidíš
to,  co by´s měl vidět?
Říkáš mi,
že máš mě rád;
tak  proč já tu teď musím umírat?!
Fil
16. 09. 2002
Dát tip
já bych řekl ale.....:-)

Kač
12. 09. 2002
Dát tip
Diky za uprimnost Narvahu. Možná jsem nereagovala vhodně, ale chtěla jsem kritiku svého dílka a né své osobnosti.Kritiku jsem schopna přijmout jakoukoli, pokud je míněna upřímně (což je někdy těžké poznat).Vím,že báseň vychází z nitra člověka, tedy aspoň já to takto cítím. Ještě jednou díky.

horák
11. 09. 2002
Dát tip
Samochvála smrdí!

Litochowitz
11. 09. 2002
Dát tip
och, to nekonečné téma........jo, výčitky jsou tak nešťastné a kolikrát samoubíjející...................T-p.

Kač
11. 09. 2002
Dát tip
Drahý HORAKU já jsem se nechtěla samochválit. Tím, že jsem napsala, že "si myslím, že se mi to povedlo", jsem nemyslela, že se mi povedla ta básnička, ale že se mi povedlo si ji zapamatovat a rychle ji napsat na papír. Občas se mi stane,že mě napadne pár veršů nebo nějaký "pro mne" rým a když si ho chci zapsat, tak už v mé paměti není.

Ženatej
11. 09. 2002
Dát tip
Jo jo, horák prostě neřek, co jsi chtěla slyšet...

Kač
11. 09. 2002
Dát tip
Pane Ženatej. Chtěla jsem slyšet kritiku a ne, jestli se chvalim nebo nechvalim. Chvalit sama sebe jsem určitě neměla v umyslu. Mrzi mě, že to tak vyznělo. (Napadla mě myšlenka, jestli to třeba neni ze závisti, ale zas až tak si nefandím.Snažím, se být v tomto ohledu skromná, a pokud si někdo myslí opak, je to jeho problém.)

Narvah
11. 09. 2002
Dát tip
Nevim, Anicko, jestli se ti to povedlo... Nevim jestli se ti povedly ty reakce na kritiky, ale jses mila.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru