Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Reportáž o vězeňské stravě

Výběr: Stanislav_Vašina
20. 09. 2002
5
0
1078
Autor
Xebeče

Jednoho dne se Serjoža rozhodl napsat reportáž o vězeňské stravě.

 

Přišel ke strážníkovi a požádal jej, aby jej zavřel. Policista mu vysvětlil, že k tomu je podle platných právních řádů zapotřebí, aby Serjoža porušil zákon. Serjoža mu poděkoval, protože mu strážníkovo vysvětlení připadlo logické a odebral se do knihovny.

Zde strávil tři dny a tři noci meditací nad právními řády a hledal takový čin proti zákonu, který by jej dostal do vězení. Nebylo to snadné, neboť Serjoža byl velmi zodpovědný, a nepřipustil by, aby někomu ublížil. Zároveň však byl i člověk velmi systematický, a tak se mu na konci třetího dne podařilo najít čin, který přesně odpovídal jeho představám.

 

~~~

 

Druhého dne ráno v 9:09:09 spáchal Serjoža sebevraždu.


Zly
10. 03. 2003
Dát tip
* (jo.. máš dobrej nick)

cool_23
02. 02. 2003
Dát tip
Dost dobrý!! Tip*

drsne... ale neco to ma do sebe..jako by tam byl jeste druhy hlas..vzadu za strednim proudem nekdo nadherne zpival blues.. mozna je to jen muj dojem ale uz pro to, o cem me to donutilo premyslet, davam tip

Taky kašlu na logiku, je to hustě hustý a hodně dobrý! *

StvN
20. 09. 2002
Dát tip
Já jsem bohužel z těch, kteří přemýšlejí i u čtení.

StvN, tak si klidně můžeš myslet, že Serjožovi z těch zákonů hráblo. To je logický a nikoho to neuráží (doufám).

StvN
20. 09. 2002
Dát tip
Nechci si myslet něco, o čem to neni. Nejsem z těch - co tím chtěl básník říci. Takhle si v tom můžu přece najít úplně cokoliv, ale to by potom člověk neměl důvod psát.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru