Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tři zmrzlí zadci hledají kam hlavu složit

22. 09. 2002
0
0
1759
Autor
Tadeáška

Skorpil mě zabije, až zjistí, že to tu větrám ...

Nerada se vnucuju, ale kdybyste náhodou věděli o nějakém volném tak asi 2+kk nebo 2+1 v Praze pro nás tři, skoro čtyři na pronájem aspoň na rok a do devítky včetně všech poplatků a desátek a úplatků a jinejch takovejch podobnejch vymožeností, dejte nám prosím, prosím, moc smutně koukám vědět, protože u nás na chatóšce je sice krásně, ale začínaj nám tam mrznout zadečci a pořád né a né něco sehnat :((( A nebojte, sme úplně hodný a tichý !!!, akorát moc rozrostlí Písmáčci ..... koneckonců vždyť nás znáte!!!!!!!!!! Vaši Tadeáška, Skorpil, Kryštof a vetřelec
gd
03. 10. 2002
Dát tip
2+1 za 7.500??? Kde to je? V Malešicích za spalovnou? :)))

Tý jo, za 7.500,- dva plus ajns? Co to má za chybu? Mrtvolu ve skříni nebo šestý patro bez výtahu a kamna na uhlí? Nicméně vám gratuluju, páč je to terno... a jak tak koukám, asi bych měla gratulovat ještě k něčemu dalšímu, nicht wahr? :o)

Tadeáška
02. 10. 2002
Dát tip
Nu zdá se že se tu rozvinula docela zajímavá filatelistická debata, leč musím vám říct, že houby umíte smlouvat. Každopádně díky za všechny návrhy a projevenou i neprojevenou soustrast a účast. Konečně se nám povedlo najít slušný 2+1, kam se vás i pár vejde a svjete div se, za pouhých 7500,-!!! Na svjetě je přeci jen nějaká i když nepříliš se projevující spravedlnost. Takže mám konečně kam břicho složit! Známkám zdar, zdar, zdaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!! A vám díky :-))) 4 rebecca13 Chatička je kámošky co je v Austrálii a v zimě tam není voda tak nevim jestli by tě to moc nadchlo, ale pokud bys tam chtěla ztrávit víkend a já tě předtím viděla není problém. Je to v Olešku u Prahy a nebyli sme vytopený :-)))

gratuluju!! :-)

gd
26. 09. 2002
Dát tip
hele monty... tu chalupu mi přece prodáš, ne??? tade: 2+1 za devítku, to bude chtít hodně smutný voči nebo velkou kliku. já cáluju za blbý 1+nic šest a půl a ještě si gratuluju, jak jsem to vyhrál... achich ouvej. rebekka: jestli se chceš zbavit státního 2+1, jsem k dispozici.

gd, neprodám, dám ti od ní klíče - hned jak mi je matka vrátí, ona furt ještě čeká, jestli tam nepojede strejc dělat nějaký ty rukodělný práce - a můžeš si tam jezdit dělat co budeš chtít... prodávat nic nebudu, to snad ani nemá smysl - koupila jsem to za 50 tisíc, za kolik myslíš, že bych to mohla nabízet??? :o)))

gd
26. 09. 2002
Dát tip
za 50 to beru. platím hotově.

gd
26. 09. 2002
Dát tip
a za co? třeba bych něco sehnal... (těch padesát bylo za tu montynu chalupu..., co monty, nic?)

rebecco, můžu ti výměnou nabídnout album známek s tematikou dobývání vesmíru. :o) Je tam i Remek a Gubarev! gd, já nic neprodávám... člověk nikdy neví, kdy udeří nouze, kam bychom se pak poděli? Ke Standovi na chatu? Ne že by tam nebylo hezky, naopak, je tam krásně a okolí daleko malebnější než kolem Libanic, ale je to chata... tohle je barák, i když 300 let starej a stavěnej pro ponocnýho. :o) Jak jsem psala, pronajmu vám ho úúúplně zadára, ale prodávat ho zatím nehodlám...:o)

gd
26. 09. 2002
Dát tip
rebecco - přebíjím montynu nabídku DESETI TÉMATICKY ŘAZENÝMI ALBY (sport, zvířata, kytky, vesmír, doprava, politici atd.)!!! jsou tam i mongolský, sierraleonský, a taky kubánský, ty jsou moc hezký!!! a sovětský taky... a mám pamětní sérii z pohřbu winstona churchila!!! monty - klíče beru, ale kdyby něco, nabídka (50) platí. a neříkej mi, že byste se poděli do takový nemalebný díry. :))) wopi něco psal, že se za ním chystáte, že se mám přifařit - ale vůbec nevím, kdy to má být. víte už něco přesnějšího?

gd, máme to naplánováno na 19. října, tu Plzeň. Jindy to už nepůjde, další tejden máme nějakou akcičku a pak už bude jednak kosa jak kráva - ne že by teď nebyla - ale hlavně se mi už asi nebude moc chtít, vláčet se někam s břichem. :o) Tak si nic neplánujte a pojeďte s námi, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic... Mimochodem s těma albama jsi mě docela nasral, kubánský známky mám samozřejmě taky, dokonce mám i nějaký protektorátní, sérii modrejch Husáků a jednoho Ludvíka Svobodu, akorát Háchu nemám, jinak mám prezidenty všechny... ale funus Churchilla nemám, takže teď musím mohutně přemejšlet, čím tě trumfnout... chjo...

Leninů, těch mám hodně! Mám hodně známek ze Sovětského svazu, Rebecco! Leniny i jiné... i Světlanu Savickou na známce mám, radost na ni pohledět!

gd
26. 09. 2002
Dát tip
bémnundmárn mám jak šafránu. na tom churchillovi je na napsaný AJMAN STATE, fakt nevím, co a kde to je, ale vydávali super známky. ještě mám asi dvacetidílnou sérii o přistání na měsíci. ale nejvíc se mi vždycky líbily kubánský plachetnice nebo německý vláčky - byla to nějaká specoš série o dederáckejch historickejch mašinách. za 2+1 to není špatný, ne? rebecco, neváhej, nebudou!!! vedoucí delvity mi za ně nabízela šišku debrecínky. a debrecínku já miluju ještě víc než zvířátka!!! jo a k tomu devatenáctýmu - družka bude v práci, což je blbý. a samotnýmu se mi nechce, protože se vás bojím. máte oba bříško, takže mám temný podezření, že žerete děti. geniální nevyjímaje. :))))

zeptám se ...

Merle
23. 09. 2002
Dát tip
jediny, co muzu poradit je www.bytyvpraze.cz, jinak nevim nic. hodne stesti vam :)(:

Wopi
23. 09. 2002
Dát tip
Tichá Tadeáška břehy mele. :)

Taky vám můžu nabídnout chalupu. 130 km od Prahy, bez vody a bez plynu. A jedny malý kamínka, který ji přes zimu moc nevytopí... už předchozí majitelka tam dlela jen přes léto... takže vám asi nepomůžu... Ale kdyby šlo něco kolem, dám vědět...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru