Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dvojčata

30. 09. 2002
3
0
1190
Autor
StainedBalls

Tak sem zabil dvojčata,

byla krásně bílá,

vysoká, obchodní

a štíhlá.

 

 


JayJay1
19. 02. 2003
Dát tip
no, není blbůstka jako blbůstka, tato je zase z jiného soudku - SB je geniální

Nech na hlave a amoralnost nech radsi spat, protoze nesud, abys nebyl souzen. Nebud si tak jisty, ze moralka jej jen tvoje silne tema, ale premyslej, jestli nestavis barieru nekde, kam bys nemel.Tak sem se vzpovidal, ale presto si myslim, ze muzes byt docela dobrej kluk/holka.Mej se pekne.SB

Climaster
05. 11. 2002
Dát tip
:o))) no doufal jsem, ze ten smajl trochu napovi o tom jak jsem to myslel...ironie ironie... ale kdyz uz...soudim protoze souzen byt chci, moralka neni me silne tema /nevim o svem silnem tematu), na to si prisel kde? barieru stavim tam kam mi to dovoli moralka a svedomi...:o) dobrej muzu byt? diky! :o))

Climaster
29. 10. 2002
Dát tip
:o)) černé zlato.... u tohoto díla oceňuji originalitu, u již velice otřepaného tématu, pozastavuji se sice nad jistou amorálností autora, ale...kategorie mluví za vše...jo jo povaha česká...:o) :o)))))

Gastarbajtr
05. 10. 2002
Dát tip
Nuití, švagr není žádný saďour....tedy alespoň ne na sestrú :-)) Emíle, ten nápad a ještě k tomu za volantem při cestě do Ústí ocením tipem :-)) *!

Nuitík
05. 10. 2002
Dát tip
šváro, dej si žváro :o))

Nuitík
30. 09. 2002
Dát tip
a saďoure, máš rád zvířátka? no ju, nevyčerpatelný vtip, no, bža bžo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru