Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

přirozenost probuzení

02. 11. 2002
2
0
965
Autor
Schlange

Přirozenost probuzení je příliž dobrá na to,

aby se o ní přemýšlelo


Schlange
04. 11. 2002
Dát tip
Duf: neboj stojím o reakce a to velmi, to že tu není zadána hlubší kritika ti přeci nebrání abys něco napsal. Opravdu máš pocit že tě krmím prázdnotou? (dobrý paradox mimochodem). o tom co tu zveřejnuji jsem nejen přesvědčen, ale i se s ledasčím ztotožnuji. Otázek se nebojím, nemám proč, jsem za ně rád a pokládám je za dobrý ohlas, protože potom to splnilo svůj účel minimálně v tom že se nad tím co je napsáno někdo zamyslel. Pleteš se ale v tom že chci vyučovat, protože to já nechci. Roky kdy mě naplnovala "misionářská horlivost v šíření účení" už mám nějaký ten pátek za sebou a dívám se na to jinak protože jsem od té doby postoupil trochu dál na duchovní cestě. to že se tu zveřejněním podělím o část sebraných citátů nepokládám za vyučování.

Schlange
04. 11. 2002
Dát tip
Corinna - nemyslím si o sobě že jsem probuzený, ale pár kroků na duchovní cestě už jsem udělal. k tomu jak to poznáš - mohu mluvit jen o okamžicích kdy jsem pochopil fungování jistých věcí. myslím že to nejde popsat jinak než že prostě to uvědomění je tu najednou přítomno a ty víš. prostě rychle - skoro jako facka, jednu chvíli nic a pak je najednou tu.

Duf
04. 11. 2002
Dát tip
Myslím že zaměňuješ čistotu a prázdnotu. Čistý pokoj není prázdný pokoj. Prázdnota je hrozně snadné poznání,a je stejně jako dokonalost mrtvá. Toť můj vážný pohled na tvé kroky. Být tebou, hledám život.

Corinna
02. 11. 2002
Dát tip
A jaks poznal, že ses probudil a že je to už ONO? :-)

Duf
02. 11. 2002
Dát tip
Ty nestojíš o hlubší kritiku u těhle děl? To nás chceš jenom krmit svou prázdnotou a bojíš se reakce? To o tom nejsi přesvědčen, a přesto to tu valíš každý den? Chceš vyučovat a bojíš se otázek? To jsi mě docela naprd.

Duf
02. 11. 2002
Dát tip
avi

Schlange
20. 10. 2002
Dát tip
myšleno je duchovní probuzení

Jeanne
19. 10. 2002
Dát tip
ono to zas tak na 100% není..i ve spánku se umírá *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru