Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zabiju tuhle holku, mami

02. 10. 2002
5
0
1559
Autor
B3

Věnováno Monice Chládkové

1)

Nejsem obětí spiknutí, však obětí do očí bijící nenávisti samice s mužskou polaritou. Kostnatého lovce s ostrým pohledem. Její bambitka nenávisti neomylně cílí. Poutník na cestě do Medíny má zřejmě méně odhodlání. Rádoby dobrosrdečná, sympatická zmije. Hračička v pařátech vlastního ega. Prosím, ať mi dá pokoj, klid a mír. Nechť toto ožije v její nový cíl.

 

Také mě oklamala průsvitnou košilkou úsměvu. Smích křišťálově čistý. Šklebí se jen tehdy, když sváže nitě osudů do vlastního klubka. Ten úsměv je zlý jako matkovražda.

 

Svou neschopnost ignorace duševního hnusu nyní přetavuji v kotli zklamání v ryzí nenávist. Se vším uvědoměním si nenávisti jako nepřekonatelného zla, které v mém “uvnitř” zalila, aby náhle vzklíčilo. Teď právě! Teď teprve se stanu zlým.. Nechť se děvka těší. Já zabiju tuhle holku, mami.

 

2) POSTUP:

Vezmu si nůž a ukrojím její ucho. Lehce, jako bych máslovým nožem krájel kaviár. Jazykem navrtám a ústy vysaji dutinu lebeční. Srrrrrrk!? Z té nechutnosti, která se příjemně rozléhá místností, jsem ztratil chuť k živoucímu bytí. Teď už je pozdě utírat slzy odkapávající po tváři. Už je pozdě leštit špínu na svatozáři.

 

Přivřená očička mrkají,

jsou děcky, co blinkají.

 

Směšně a páchnoucně. Její pohledy na mně zůstaly a mrznou! Myslím-li na ni je mi ošklivě, přiblíží-li se je mi hůř. Mám strach z týhle nuly, mami.

 

3)

Tisícem vyčtených mouder nenahradí svojí mravní zašlost, rozplizlou hovězí želatinu v ústech panny. Byť by téměř dokonale vytvořila pocit, že není jen poslední kostí v popelnici kanibala. Mou představou je plátno šité z kosmického prachu. Maluji na něj zrůdu a házím kostkou z modré krve o vlastní osud. Já nedokážu polknout jsoucnost týhle holky, mami.

 

Michal Bouček 10/02


Radost
17. 12. 2002
Dát tip
tohle má svý kouzlo...:-) krásně deziulizivní pojetí*

Narvah
03. 12. 2002
Dát tip
Ja tak ohromeny nejsem, jako tady predchozi, ale libi se mi to.

la_bete
11. 10. 2002
Dát tip
Nemám slov-jsem ohromena.To je to co jsem hledala.Nové cesty šokujícnosti.je to naprosto výborné.Nemožné aby to padlo do prachu...

B3
04. 10. 2002
Dát tip
-.> Dekuji všem těm, kteří tu přede mnou byli. Všem těm, co se vyjádřili - ili - sbírejme síly - zastavme váhu společnosti všemi svými kily - dokud jsme živý - jen jen nechme, ať se diví..........

B3
04. 10. 2002
Dát tip
.

Katerina
03. 10. 2002
Dát tip
proza & poezie *

m11
02. 10. 2002
Dát tip
t.

Paranoicus
02. 10. 2002
Dát tip
Hmmm?!

Wopi
02. 10. 2002
Dát tip
velice kvalitní kus prózy!

aRmida
02. 10. 2002
Dát tip
a taky poezie!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru