Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pes - nejlepší přítel člověka?

15. 10. 2002
1
0
1262
Autor
Nevyn

 

         Tohoto čtyřnohého chlupatého miláčka má dnes kdekdo. No co já mám vlastně taky jednoho hafana. Je to takovej roztomilej boxer. Někdo by si mohl pomyslet, že v boudě mám schovanýho Tysona nebo tak něco, ale není tomu tak. Tenhle můj miláček je čtyřnohý krátkosrstý pes. Pojmenoval jsem ho Rex. Dost o mým pejsánkoj.

            To jiní lidé chovající takzvaná bojová plemena. Ti mají určitě své miláčky rádi a nikdy by je z ruky nepustili. Ono když se ten roztomiloučkej čoklík do tý ruky zakousne, tak s ní rovnou i odejde. Tydlensti přátelé člověka mají hlavně rádi děti. No asi proto si berou od nich ty suvenýry a pamlsky. Někdy je to ručička  a jindy zase hlavička a když si je doopravdy oblíbí, tak si vezmou i to srdíčko. Kdo by nechtěl takového miláčka?

            Pak jsou tu pejsci, kteří nemají člověka zas tak rádi. S náma se jen mazlí a pořád by si jen hráli. O člověka samotnýho se vůbec nezajímají. To abychom jim nosili pořád něco k snětku. Všichni je jen obskakovali a aby si vzali něco sami, to je ani nenapadne. Je to zajímavý, ale tento „nevděčný“ druh psů je mezi lidmi nejoblíbenější.

            Ještě stále si myslíte, že pes je nejlepším přítelem člověka? 
Notreal
17. 11. 2002
Dát tip
i když nějkterý čoklíky mám rád, musím souhlasit.... proto preferuji kočky, které nejsou tak životu nebezpečné :-) v podstatě to tak dělá naprostá většina zvířat stejně......i my lidé*

Pišinka
18. 10. 2002
Dát tip
Má naivita asi nemá mezí,ale pořád si myslím,že pes JE nejlepší přítel člověka :)

m11
18. 10. 2002
Dát tip
jo................ otazka je esli je clovek nejlepsi pritel psa...........

Tanaki
16. 10. 2002
Dát tip
tak to mi prijde jako dost stupidni, ale korunu tomu nasazuje to ze je to zarazeny jako fejeton

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru