Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Douglas Adams - Stopařův průvodce galaxií

30. 10. 2002
2
0
2664
Autor
misak

Při pohledu na každodenní grafomanské chrlení (byť řemeslně zvládnuté) některých \"písmáků\", mi to prostě nedalo:o)

Kapitola 7

  Vogonská poezie je ovšem až třetí nejhorší ve vesmíru. Druhá nejhorší je poezie Azgothů z planety Kria. Když král jejich básníků Chrochtos Prďoch recitoval svou Ódu na malou hrudku zeleného hnusu, již jsem objevil v podpaždí jednoho letního jitra, čtyři posluchači zemřeli na vnitřní krvácení a předseda Středogalaktické komise pro mrzačení umění přežil jen díky tomu, že si uhryzal jednu nohu. Tvrdí se, že Chrochtos byl poněkud "zklamán" přijetím své básně, a proto se chystal začít předčítat svou epickou skladbu o dvanácti knihách, nazvanou Mé oblíbené chrochty při koupání, když v tom mu jeho vlastní tlusté střevo, v zoufalém pokusu zachránot život a civilizaci, vyskočilo až do krku a zardousilo mu mozek.

  Nejhorší poezie, jaká byla kdy napsána, zanikla spolu se svou tvůrkyní Paulou Nancy Millstone Jenningsovou z Greenbridge v hrabství Essex v Anglii při zkáze planety Země.


ater
01. 11. 2002
Dát tip
Uch, to teda je... Brr!

misak
31. 10. 2002
Dát tip
obcas to byva i ve vyberech radne otipovano:o))

Adams
31. 10. 2002
Dát tip
cha, to je dobrý-))

coverilla
30. 10. 2002
Dát tip
o fletna me chrochtobuznosti :)

gd
30. 10. 2002
Dát tip
nu. i na písmáku by se něco našlo.

Knihovník
30. 10. 2002
Dát tip
:))

aaano...;-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru