Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smysl zivota

06. 11. 2002
0
0
743
Autor
Kyle_Simmons

Marne uvazuju nad smyslem zivota. Asi jsem ten nejvetsi hlupak na svete, ale porad na to nemuzu prijit... Dokaze mi nekdo uprimne rict, ze vi, co je smyslem zivota?
MoznaMiToNeuverite,alePomohliJsteMi.SeOmlouvam,zepisuBezMezer,alePotopilJsemKlvesniciAtedkaNejdeMezernik...Dekuju

Jejda

BDF
08. 11. 2002
Dát tip
Nejvtesi hlupak na svete ani nahodou nejsi,uz jenom proto,ze nad smyslem zivota vubec uvazujes..Ono najit odpoved je asi nemozny,protoze ti nikdo nemuze potvrdit nebo vyvratit jeji spravnost.. Ted me ale napadla takova blbinka:Smyslem zivota je hledani smyslu zivota:o))

milionkrát opakovaná otázka přestává být otázkou...nebo tak nějak :) každý má přeci jiný smysl života ne ? Já ho znám.....

Jolie
07. 11. 2002
Dát tip
Kazdy si tu otazku snad nekdy polozil. nekdo se na ni zasekl, nemuze dal a tim prestava vlastne zit. Jiny se rozhodl ji odlozit a zije dal, jako by beze smyslu. Ono je vlastne jedno jaky je smysl zivota. Dulezite je zit. Jak rikal Werich : ono se s tim ziovotem nakonec stejne nic jineho delat neda... ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru