Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Beruška Hrubý a Včelka Džáza

13. 11. 2002
4
0
1281
Autor
pablos

Dva hošani z OSTROVA a jejich velký problém

Vše se odehrává v jednom neznámém, hnusném ( hodně hnusném pozn.autora) městě s názvem OSTROV. Hlavní dva hrdinové jsou nerozluční ( čekaj s polu dítě) hoši Jan Hrubý alias John Ruth a Papež Háza alias Včelka Džáza.

Jednoho dne zjistí, že městu Ostrov chybí nějákej pořádnej Guy Club. Proto se rozhodnou, že budou muset toto opatření vzít do vlastních rukou. Honza, jakožto shamman Ostrova požádal starostu o darování prostor v ostrovské Nemocnici, konkrétně celé ARO. Jelikož starostou je Džáza, tak tento projekt byl schválen. Vše probíhalo podle plánů, už jen sehnat ty buzeranty, který v tom Guy Clubu budou makat (nejlépe zadarmo). Ano, nabízí se tady situace, že by tam mohli pracovat Hrubý a Háza, ale jak už jsem naznačil v úvodu, Džáza je těhotnej a má tak sám se sebou starostí dost. No a Honza, ten nemá čas, protože jezdí kouřit čůráky do Weidenu. Takže zbývá už jenom navštívit hlavního člena ruské komunitu v Karlových Varech, tudíž Adama. Ten je pro takovou práci stvořenej. Je to růžová beruška tělem i duší. A takovou nabídku jistě neodmítne. Neodmítnul!

Sice je to jenom jeden pracovník, ale to by jste ho museli znát, nedavno přefiknul i celou delegaci z Kamčatky, dokonce i tři lední medvědy, který byly jako dar městu od této delegace. Takže problém s pracovní sílou už mají John and Včelka Džáza vyřešený. Teď už jenom zbývá sehnat klientelu, ale ta se v Ostrově určitě najde...


Polohrubý
13. 11. 2002
Dát tip
Perfektní a proto uděluji Cech instalatérů!

Fil
13. 11. 2002
Dát tip
:-)

Shammann
13. 11. 2002
Dát tip
pablos!!!!!!!!!!Tomu říkám šleha:-))))))) Se ti povedlo...

na co jsi tak naštván, hošku?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru