Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Labyrint

22. 11. 2002
6
0
1382
Autor
Eliz

Pro tebe....

 

Umírám...umírám....!!!!

Proč mě nikdo neposlouchá?Proč nikoho nezajímá,že jsem tady a trápím se.Proč se každej stará jen o sebe.

Ležím tady.....tady dole!

Ach.Jsem tak maličká,nikdo se na zem nedívá!Všichni se mi vyhýbají.Nikdo mě nechce.Jen kdyby přišel nějaký člověk,který by mě zachránil,už kvůli němu bych vyrostla.

Ale,to  nikoho nezajímá....

Proč jsou lidé tak zlí?

A hele támhle někdo jde a vypadá,že hezky.

Možná mě bude chtít?!

Haló!Tady dole.Tady jsem!!!!

Ano tady!!!

Ne!!!!!!!!Ne!!!!!Co to děláte?Nešlápněte na mě!

 Pozor!

Ale já jsem přece............!

 

 

 

 


Marwin
12. 12. 2002
Dát tip
Co dodat? Blbej den, přidej se k nám!;))))) Ne, tohle dílko se dotýká trochu doby v níž žijeme - bez ostrejch loktů, končíš. A kdo to změní?......... Barbar: A v posteli čilý že?;)

WiruZ
04. 12. 2002
Dát tip
jo taky mám taky takový pocity.... vlastně dost často....*tip

Jeanne
24. 11. 2002
Dát tip
dobrý *

Eliz
23. 11. 2002
Dát tip
Fakt to s Mobym nemá nic společnýho.Labyrint je o tom jak se zapomíná na malá stvoření,která nám mají toho tolik co říct,ale všichni se na ně dívají skrz prsty,protože nejsou fyzicky tak vysocí,jako oni.V tomhle díle jde především o jakési neurčité stvoření.Sama nevím o jaké to stvoření jde,možná že je z jiné planety,možná že ne,ale motá se v lidským světě jako v Labirintu a chce,aby si ho lidé všimli.To stvoření umírá a chce umřít u někoho kdo by mu nabídl jen malou kapku útěchy.Zkrátka nechce umřít samo.Myslím,že většina z nás má někdy úplně stejnej pocit jako to stvoření.Ale jde jen o výplod mé fantazie.Taková stvoření neexistují a možná,že nikdy existovat nebudou,ale jak už jsem řekla,nejde tady jen o nějakého mimozemšťánka,ale o většinu lidí,kteří si někdy připadnou hrozně malí a chtějí být velcí.A nejen fyzicky.

dara
23. 11. 2002
Dát tip
JUCHYNO!!!

Notreal
23. 11. 2002
Dát tip
proč by nemohli existovat? možné je vše - tohle dílko je napsaný ne zas tak dobře, ale to mě nezajímá - líbí se mi myšlenka - ta je pěkná a smutná*

Eliz
23. 11. 2002
Dát tip
Notreal:Díky za tvůj názor.Mám radost,že se ti Labyrint líbí.Vím,že jsem to mohla napsat líp a trochu hezčím způsobem,ale těší mě,že tě zaujala myšlenka děje a ponořil ses do nitra té fantazie.

VVV
23. 11. 2002
Dát tip
**

Barbar
23. 11. 2002
Dát tip
Co je malý, to je milý (ale nesmí se to krčit)

m11
22. 11. 2002
Dát tip
novej klip od Mobyho?

Sakra, nesnáším když mne někdo napíná a hlavně - pak nechá napnutého!!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru