Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční rozjímání na 4 x 160 znaků

03. 12. 2002
0
0
1033
Autor
Faramiris

to jsem psala v horečce, možná to podle toho i vypadá :))) jo a taky jsem to upravila s mezerami a diakritikou, ale do mobilu jsem si to zapisovala uplne plynule, aby se toho tam dost veslo :)

Zírám do tmy a pomalu se rozkoukávám.. Venku ZASE zpívají ptáci.. A já ZASE nespím a znovu a znovu se pokouším uspořádat roztěkané myšlenky.. Odevzdaně tu ležím a čekám, zda se něco stane.. Zda přijde sen a s ním opět Přízrak, který mi nedá spát.. Stejně je přítomen všude a pořád.. Ani sny nejsou vysvobozením.. Potmě (ve světle mobilu) nalistuji příslušné datum v diáři a stránku zaškrtám tužkou.. Vybíjím část zoufalství na cáru papíru a v duchu lituji, že nebydlím někde, kde by nikomu nevadilo, kdybych začala mlátit do zdi.. Taky mám možná strach, že bych tu zeď zbořila, tak silné je to, co dusím uvnitř. Občas je to zticha, občas se uvnitř probouzí sopka.. Zoufalství, Beznaděj, Ponížení, Samota, Bezradnost a Prázdnota.. Touha po Pláči.. Po slzách, které by omyly mou ušpiněnou duši, vymyly rány, zacelily jizvu, která v ní zůstala. Vlastně ta jizva není vidět.. A i když to sama někdy necítím, je tam pořád, hlavně ve 3 a.m., kdy nepřichází.. Nic.. Ani spánek, ani sny, ani..
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru