Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JazzClub Železná

09. 12. 2002
0
0
850
Autor
Jim_Page_LZ

pozvání od Totíků ...

 

JazzClub Železná



Milý Písmáku,
zvu Tě na pohodové posezení do JazzClubu Železná za doprovodu poezie, prózy a hudby. Akce proběhne v neděli15.12. od 17ti hodin v Železné ulici č.p. 16, v Praze 1.

Na programu je čtení poezie a prózy autorů serveru Totem.cz. Svá díla přijdou osobně přečíst Jakub Slach, Jonáš Hájek, Kříž, Jiří Šizling.

Hostem bude tentokrát rocková kapela Nezkušený atlet.


Těšíme se na Tvoji návštěvu.
Petr a redakce Totem.cz

*********************
Pokud bys měl zájem osobně prezentovat svá díla v JazzClubu Železná při některých z pravidelných akcí, dej mi prosím vědět do pošty (jim_page_lz). (až do února je však již zadáno, je ovšem možné se domluvit na další měsíce).
Děkuji Jimik


Ticha_duse
13. 12. 2002
Dát tip
No, on mi to rikal sam...... :o) Ze pry nekde (na nejake akci Totemu) vypoustel do eteru neslusna sluvka skrze mikrofon..... a vischni byli nejaci nastvani :o)).

Jim_Page_LZ
13. 12. 2002
Dát tip
aha ... tak o neslusnych sluvcich netusim ...

Jim_Page_LZ
12. 12. 2002
Dát tip
:o) Tichá Duše ... kdepa ses tohle doslechla? :o) co já vim, akorát se poudalo, že jeho dílka jsou neoriginální a tu a tam si něco vypučí, aspoň tak jsem to zaslech ...

Jim_Page_LZ
10. 12. 2002
Dát tip
no ... na jejich zkušenosti jsem zvědavý :o)

Ticha_duse
10. 12. 2002
Dát tip
Jee...... Jirik je pisatel, to jsem ani netusilo...... :o) A ja myslela, ze jste ho totemaci zavrhli, pac povidal, ze vam nekde udelal nejakou humornou ostudu.... :o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru