Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...mimo sebe

13. 12. 2002
3
0
853
Autor
Sardynky

...aby se neřeklo...že sme negativisti

Trochu mu překáží, když se o něj stará. Možná to pochopí až nebude chtít bejt tak dobrá. Třeba se dostane pod povrch, ikdyž neroztříští skořápku. Pod balícím papírem není to, co si vysnila.

 

Všechno kolem něj se pomalu rozpíjí, mění se ve tmu. Děti co se nesmějou vlezly mu do mozku. Bezproblémový dny rozkrájely ho na kousky. Chtěl by, aby ta zeď kolem něj byla neprůhledná a schovala ho před lidma i před . Ona mu nedovolí se nadechnout. Pomalu ho to sžírá.

 

Neví, že ona je to jediný, co ho drží nad hrobem. Nutí ho mluvit se světem. Přesto, že tim zabíjí jeho ...stejně už je tak trochu mrtvej. Neví co mu ublíží...asi na tom vážně nezáleží.

 

Nutí ho lhát jí...říkat falešný slova. On se jí jednou vzepře a přijde o ni. Kdo ho pak bude nutit žít? Svět na něj zapomene...i on na svět. Alespoň to bude on, kdo zemře...ne výplod její fantazie a povrchní lež.


ch_34
14. 01. 2004
Dát tip
jo, rychlos, rychlost hrubek tam teď moc neni, zastavila mě jen jediná... ale to není důležité -teď úvaha hezká, ale taková moc častá... třeba ji ale každej nemá, třeba si to jen myslim, protože jsem je měl a mám je taky... jak řekl Wopi, z jistého hlediska bych to mohl považovat také za odfláklé, ale na to já tak nehraju...

turandot
08. 01. 2004
Dát tip
Pod balícím papírem není to, co si vysnila. Jak chilli v pod čerstvym strupem...ste bezuzdný.*

Seregil
08. 01. 2004
Dát tip
Hm.. zajmavý...

Rézi
05. 03. 2003
Dát tip
Ne.Jste to vy...Se vším všudy...Děti co se nesmějou vlezli mu do mozku...Nutí ho mluvit se světem...to zabíjení JÁ...stejně už je trochu mtvej...to jste OPRAVDU vy...Tak a taky proto vás mám ráda...

Nuitík
15. 12. 2002
Dát tip
děsnejch hrubek :o( a takový docela divný obsahově

Sardynky
15. 12. 2002
Dát tip
Jo...prostě už sme neměli čas...čtem to až teď a uznáváme...uznáváme to všechno

m11
13. 12. 2002
Dát tip
t

Wopi
13. 12. 2002
Dát tip
třeba nejste negativisti, ale... odfláklé... přeťuky, úděsné hrubky, očividně autorovi nestálo za to se aspoň podívat, co naťukal

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru