Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tajemství kořenů

13. 12. 2002
3
0
1729
Autor
houba

Tajemství kořenů

tkví v tom,

že vědí,

kde mají

svůj

domov.


Sali
14. 10. 2005
Dát tip
...................................moc dobry.....................

Sadaf
07. 03. 2003
Dát tip
Tohle nejni blbůstka. Jednak je to svatá pravda a jednak je moc krásně napsaná. Nemám rád dlouhé řeči kolem ničeho a zde je X-letá pravda obsažena v několika slovech. Vůbec si myslím,že umět psát takovouto krátkou formou,je větší kumšt,než popsat několik stránek (byť technicky dokonale) ale ve svém důsledku vlastně o ničem. Takže TIP,hlavně za tu stručnost.

Lyryk
14. 02. 2003
Dát tip
báječnébáječnébáječnébáječnébáječnélapidární-polapenbáječné!

Kittie
31. 01. 2003
Dát tip
Jak málo stačí *

Ostrich
07. 01. 2003
Dát tip
Jako houba, která je snad nejvíc ze všech bytostí na zemi plodem svých kořenů, bys o nich mohla napsat poněkud delší ... ehm ... vlákno. ¨Tohle se mi zdá až moc banální. Copak kmen či stonek kvůli tomu, že se trochu kýve ve větru, neví, kde má domov? Ne, tohle opravdu podle mne NENÍ tajemství kořenů, je to skutečně blbůstka.

houba
07. 01. 2003
Dát tip
ale kořeny jsou přece spojeny se stonky a s kmeny,s listy a květy a plody...s půdou...se vším....to nebylo myšleno tak,že pouze kořeny to vědí...možná špatně napsané..byla to jenom taková momentka,záblesk,který mě napadl a tak nějak mi bylo líto to již něčím jiným kazit vyložil sis to po svém,ano,i tak je to možné a asi právě proto,že jsem nápad víc nerozpracovala,je u něj možno víc výkladů každopádně díky :o)

Ostrich
07. 01. 2003
Dát tip
Jasně, já vím, že to všechno bylo takhle myšleno. Tohle je dobrý nápad, zápis motivu do notýsku - já se prostě těším na to, jestli se k tomu třeba vrátíš a uděláš ze střípku zrcadlo...zajímá mne, jaké bude, zajímá mne jak vidíš kořeny jako téma, protože je to téma velmi spletité... To bylo myšleno jako popíchnutí k novému zamyšlení.......

houba
07. 01. 2003
Dát tip
jo, jo, díky....myslím,že to dodělám,až mě k tomu něco napadne,mě to taky bylo na jednu stranu líto,dávat to sem jen tak,ale potom jsem neodolala..:o)

Miroslawek
28. 12. 2002
Dát tip
tohle je téměř dobré ;o)))) ... a japonské... snad bych dal i TIP, kdybych nebyl tak šetrný

houba
28. 12. 2002
Dát tip
na jednu stranu-škoda,že jsi tak šetrný-na stranu druhou,alespoň mám motivaci se zlepšovat...:o)

Drownedgod
22. 12. 2002
Dát tip
..kořeny kořenů, tedy vlastně podtata vlastního já,....kdo všechno si to dokáže uvědomit.....kdo porozumí podstatě svých "kořenů".......kdo?.....snad ony proklamované kořeny..:-)*t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru