Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MILUJU

18. 12. 2002
3
0
832
Autor
Satánek

PROLOG: (ne)Mé nejsladší Lucince..................: tak jsem si říkal, že Ti napíšu, protože je pro mě přirozený sdělit žitovní věci tak jak cítím. Někdo by si řekl, že to není až tak důležitý a lehký - a vono to fakt není -, ale jen pro toho, kdo před sebou nevidí tu šíleně silnou osobnost - svítící a sametově hebkou a zároveň naprosto nevinou bytůstku -, jakou vidím já a na dálku cítím její vůni, která se mi prosakuje přes kůži do hlavy a potom do mozku, kde páchá šílený věci, jež se nedají slovy ohraničit. Jsi jako krásně barevná včelka - pilná (životně) - a absolutně všeobjímající a současně neomezující - můj vnitřní a vnější svět. Vím, že mě máš ráda a to je ještě silně nevědomý promile té LÁSKY, kterou cítím já k tobě, protože - a to ti můžu říct naprosto upřímně - mě nikdy nikdo tak neoslovil, jako Tvoje - oblázky obzkládaná dušička, jako Tvoje naprosto dokonalá tvářička (JSI jako děťátko), jehož vlivu a životní zanícenosti jsem totálně a úplně podlehl a už z týto životní opice nikdy nevystřízlivím. Vím, že jsi mě uchvátila tak, jak to ještě nikdy žádná ŽENA nedokázala, jelikož jsi čistá a poctivá jako zamilovaná fenka, která si už nemá potřebu hledat jinýho psa, když pozná toho pravýho. Není to výklad skutečnosti, na základě který bych chtěl Tvoje myšlenky ohraničit, a ani tělo, já se Ti jen snažím ukázat, že není na světě nikdo, kdo by Ti chtěl dát tolik.....do života - až do zadlouho projevené smrti, jako já. Jsi pro mě Oheň, kterej mě ochraňuje před predátorem jménem život - a to ne z hlediska závislosti na Tobě jako člověku -, ale splynutí našich dvou dušiček, k čemuž už na imaginární rovině došlo, a Ty to víš a já to vím, a já to cítím a Ty to cítíš !!! Dvě kosmicky zpřízněný duše jsou prostě stvořený jedna pro druhou a vo něco jim jde.... Při takovým spojení zažije člověk tak šílenou extázi, že mu nezbyde nic jinýho, než ronit slzy jako malej človíček, který (ty slzy) mu budou stíkat po tvářích a svou váhou, způsoben obsahovou tíhou prožitku, dělat mu díry do nohou, který se skrčily na židli, pod opřenými lokty bodajícími do stehen a připravujícími nožičky k pomalé, ale jisté bolesti a smrti uslzením. Tak už mě líbej na tvář plnou krásných a slaných slz, protože Ti každej Tvůj polibek oplatím tisíci dalšími a to je strašně jistě jistá věc.

A teď:

 

 Vždycky pro Tebe skočím do Ohně, vždycky Ti podám ruku, když budeš viset ze skály, a vždycky za Tebe BUDU DÝCHAT, protože to tak prostě musí být.

 Opravdu Tě šíleně miluju a miluju a miluju a miluju Tvůj svět a Tvý Tvý Tvý, protože jsi to TY, tak už se na mě koukej, jak Ti to říkám OČIMA a RUKAMA (ne že bych Tě ošahával, chicht).

 Jenže Ty jsi můj nedosažitelný a zároveň nepolapitelný (a to je dobře) Luční koník, kterej nikdy nebude skákat jak já pískám a já před tím ve vší pokoře a lásce k Tobě (MILÁČKU), smekám klobouk a odhazuji ho v dál, protože klobouk, kterej se dá označit za egoismus, pýchu, žárlivost, závist a nenávist, je pro mě naprosto bezcenej, kdy mi v dešti klidně promokne hlava, a tak už mě konečně pochop.

 Klidně ho zahodím, protože díky tomu se Tě budu moct aspoň jednou (a klidně i naposledy) dotknout na Tvé sladké tvářičce a políbit Tě vším, co v sobě mám... je toho dost, a přesto není důvod o tom mluvit.

 Chci vedle Tebe jen mlčet a zároveň křičet radostí, že Tě mám, ale ne tak, aby sis myslela, že jsem ušláplík... to je blbost!!!

 Já jsem životně tak zaktivizovanej, že už ani nespím, protože nemůžu; ne ale kvůli tomu, že bych se trápil svým neúspěchem k Tobě, ale protože miluju všechny  

 Lidi a uvnitř jsi i Ty, jenže Ty jsi to epileptický epicentrum, který bouchá a bouchá a chrlí a přesto je šíleně hřejivý a svítívý, jako láva řinoucí se svou pohodovou a zároveň pozitivně zničující energií, která hřeje a spaluje jako ničitel, ale současně jako obnovitel všeho živýho a krásnýho, co na nás na tomto světě dýchá a vždycky dýchat BUDE, ať už je to kdekoli (prostor?) a kdykoli (čas?)....???

 A právě my Dva, kteří musíme přece zákonitě splynout v jedno jediný (a naprosto extatický a euforický a smyslný a láskyplný a ještě nejčistší a nejupřímnější) nejá, díky kterýmu si prolítnu Tvým tělem i duší skrz naskrz a stejně tak i Ty a pak už budem jen vzájemně přelítávat z jednoho hnízda do druhýho a krmit - s láskou - svoje malý orlíky, protože majestát nám *JEDNOMU*, prostě těžko kdo - kdy zapře................a i kdyby: záleží na tom??

                        MILUJI TĚ a dýchám s Tebou

Lásko, utkaná ze sedmikrásek.!!!

A teď zase..:-):

Mé nejmilejší a věčně milované a krasné a nesmrtelnou energií zářící Lucince, která je pro mě jako:.......................VZDUCH KTEREJ CHCI DÝCHAT....................!

Věc: “Ahoj Lucie, Ty můj nejmilejší postrachu ulice“

Jsi jako chodící bombička, která je kdykoliv připravena dát všechno do prožitku jednoho jedinýho okamžiku, protože to tak prostě - a to uznávám - musí být.

Jen mi není jasný, proč jsi tak daleko (ale zároveň tak blízko a pořád se mnou..:-)).

Musím Ti říct, že až poránu otevřeš ty svoje krásný - šíleně upřímný a hrozně otevřený - očička, tak bych byl nejraději s Tebou a objímal Tě a hladil a skočil pro Tebe třeba z mrakodrapu na chodník plnej lidí, kteří o mém vztahu k *TOBĚ* (mé nejhezčí a nejsladší hvězdičce -, která mi nikdy nezhasne) nic neví.

Jsi pro mě Sluníčko v tom totálně zatemnělým světě, a i kdyby jsi mě kopala do hlavy a šlapala mi po ksichtu, tak ti za to dám pusu - i když na Tebe někdy zařvu: „POCHOP MĚ!!!“,

 

ty chodící fotografko mé duše;

Teď jsem asi vyblil svoje všechny svoje vnitřnost, jak řekl i nadpozemský básník

Jáchym Topol,

ze Psích vojáků..........

Alďák (Satánek)

Jestli jsi to přečetla, tak Ti z celýho srdce děkuju a možná by mi jen tato ochota stačila §!§


Shammann
21. 01. 2003
Dát tip
Na jedno dílo je to poněkud zmatený.

Seregil
21. 01. 2003
Dát tip
Hm. Shamme .. tentokrát souhlasím

Shammann
21. 01. 2003
Dát tip
Už i ten prolog je volaku zmeťený.

wew
18. 12. 2002
Dát tip
vzchop se:o((((Jinak se z toho zblázníš.:o)(¨/;-

lopatka
18. 12. 2002
Dát tip
uf tak takto šialene milovať, musí byť asi ťažké ale chcela by som aj ja, je to nádhera milovať šialene :) t*

Josefk
18. 12. 2002
Dát tip
to sem se zadejchal, to je výkon :-) hodný autora :-)

Satánek
18. 12. 2002
Dát tip
Já ti nevim co na říct.Mrazení na rozhraní krku a zad.

Radost
18. 12. 2002
Dát tip
nevím... věřit takhle upřímně a moc... je to dobře...? (avšak...vše pomine... a láska je dcerou iluze a matkou deziluze) je to asi hodně ošklivý, že to sem píšu... promiň... a věř, prosím. možná tě to zabije, možná zmrzačí, ale bude to krásné. (nějaký čas)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru