Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Petrušenko MOJA

20. 12. 2002
2
0
1120
Autor
dodka

dopis jedný hodný paní holce kerá ´se´ utekla do Prahy aneb od MAMINKY pro MĚ

Petrušenko moja!

 

Nedá se nic dělat. Musela sem ti rozdělat poštu. TUTO velkou obálku, abych ti mohla poslat šek.

Nic jiného mě nenapadlo. Ale STEJNĚ tam byla blbost. ENOM jakási DESKA. No taková KAZETA. Nevím jak se tomu říká. Nemožu si Spomět.

 

Je tam napsané YOU´VE COME A LONG WAY, BABY a jakési papíry s obálkou. Myslím nějaká soutěž že?

Posílám ti ještě jeden dopis, asi ze sociálky A šek A kartu na telefon, abys mohla volat DOM. Petruško, buď dochvilná. Radši o 5 minut dřív, než o minutu pozděj na metro. NAUČ SE TO. Potom platíš TAXÍky. A nejsi hladná? JEZ. Šak jak přijedeš dom, tak POVikLÁDÁŠ. A pořádně SE VYSPI. Mám tě moc ráda. Aj Mireček. Spomínáme každý den. Dycky co dělá Petrušenka. Ale hlavně, aby se ti v té Praze LÍByLO "Pražando". Proč ti eště nedají peníze? Nemají v tom nahodů pěkný bordel? A moc NEUTRÁCEJ. Já vím, že ti do toho nemožu kecat. Ale aby sis něco ušetřila. Já už mám skoro 75kg. Budu zase za chvilku jak kulička. Už ať to mám za sebou. Strýc Jožka má operovanou aj aortu. Brali mu hlavní žilu z nohy a dělali mu hlavní tepnu k srdci. A eště tu umělou chlopeň. Mu se prý srdce skoro rozpadlo. Ale už je to lepší. Mám tě moc ráda. DÁVEJ NA SEBE POZOR. Hlavně JEZ a SPI. Zavolej dycky buď před 7h ranní nebo po 7h večer. Je to levnější. Ať možem kecat. Moc ´pusinek´

 

 

..a eště tam bylo namalovaný takový usměvavý sluníčko.

(to se mamí možná pokusila namalovat sama sebe, protože SLUNÍČKO to ona teda JE - pro mě určitě. A opovažte se to commentovat, protože jinak budu hrozně zlej a metat metereskum bleskum.


AHED
16. 02. 2005
Dát tip
Já jsem se smál a to už je to dva roky a kus...cákryš...

Bernadeta
22. 12. 2002
Dát tip
Překrásný dopis*

Cirilla
20. 12. 2002
Dát tip
:o)) hodná maminka

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru