Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhláška!!!!Důležité!!!

20. 12. 2002
2
0
1016
Autor
Gíta

Jistojistě vážné!

Mám pro všechny nabídku-a to vážnou!
Za každé dva zasazené stromy a zdokumentování jejich růstu,popisu místa jejich růstu a fotečky,nabízím ČÁST SVÉHO TĚLA- pro upřesnění a k vysokému zklamání kanibalů,certifikát na jeho vlastnictví (kromě mého přirození :), to bude vždy mé).Vážní zájemci nechť mejlují na psychedelie@atlas.cz.
Gíta
05. 01. 2003
Dát tip
Abych se celá nerozdala, tak 2 na 2 cm.,tedy 4 cm čtvereční,i když...dobrá ještě dva cm do hloubky :).Když bude hodně stromů možno vzíti domů, ale to je moc složité, to půjde jen pod podmínkou, že zasadíte pár listnáčů v deštném pralese :). Za Cruise bych neměnila...a ani bych nebyla ráda, kdyby to někdo takto provedl. První zájemci mají možnost dohody...třeba i pár bonusů, můžeme se domluvit na klíční jamce, oku, etc.

Notreal
21. 12. 2002
Dát tip
??! rovnováha stromu a těla? rostliny v rovnosti s člověkem s pocity ? s bolestí ? no tak tedy tip - foto bych Ti poslal, ale nehodlám tě rozebírat :-)

Tak zase žádný kanibalismus.... :-((( By mne zajímalo jak velký kus? A také, ten certifikát - když zasadíme více stromů, můžeme si tě vzít domů (tedy, kromě tvého přirození :o) ? A nebo, dalo by se s certifikáty měnit? Třeba vyměním dvě ruce Gíty, za nos Toma Cruise?

Armand
20. 12. 2002
Dát tip
tato úvaha je na pováženou ... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru