Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Do hajzlu s vašima dětma

20. 12. 2002
11
1
2346

Zdravím všechny z práce ...

 

Do hajzlu s vašima dětma

 


 

 

Frčím si to takhle do práce, pracuji pro Raiffeisenbank - oddělení Rychlá půjčka. Je to v Praze. Nenávidím svou milovanou Prahu. Lidé, mačkající se v přeplněných dopravních schizoidních prostředcích mne dráždí. Jejich pohledy, všechny je znám z internetu, se všemi jsem mluvil po telefonu. Chtějí rychlou půjčku nebo jen soucit, lásku, pochopení? Chtějí vše, okamžitě, zadarmo, bez práce. Jako já sám. Dívají se na mne a ví, že mé usmrcení je jedinou možností získání důvěry svých mrských zaměstnavatelů. Nakrmí své děti o Božím hodě svaly mého nesportovního těla. Nají se. Nebudu jim chutnat. Kouřím dvacku denně, chlastám, smažim co se dá. Stejně jako kanibalové unikám stereotypu života. Jen se nažerte, zemřete stejnou smrtí...někdo jiný a silnější vás dostane. Uloví. Uštve. Zkrvaví vám oblečení, které ani čistírna nevezme. Do hajzlu s vašima dětma a příjemné Vánoce.


1 názor

Elyon
26. 12. 2007
Dát tip
Nenávidieť niečo milované... :-D (Prahu, napr.) Len sa ventiluj, kým to je na papier/takouto formou je to okej.

Jerry_Shit
13. 09. 2005
Dát tip
Taky jsem se pobavil. Za to Ti dám *TIP*...a někdy třeba zajdem na *TIPKU* :-)

Grunge
06. 10. 2003
Dát tip
Pane můj jenž jsi na nebesích vyhul mi mého ptáka ať nemusím prosit a po nocích do stropu sračky kvákat Prosím Bože, prosím už z toho vážne kosím Nepros boha, popros sebe ať nemusím blít i z tebe

Nazdárek Kováři, máš absolutní pravdu...ale v čem, toť otázka. Možná v tom, že jsem se při psaní této slátaniny dobře bavil, ale ještě více jsem se bavil při těchto lidských reakcích...bylo to fajn. Ještě nějakou dobu počkám na nějakou dobrou reakcičku a pak to smažu. Měj se fajn a stav se na pivko.....zapaříme. Králík.

Kovi
12. 04. 2003
Dát tip
:-) je vidět, že na písmáků je mnoho autorů (čtenářů), kterým na tobě záleží - neurážej je! mají tě přece rádi, milují tvá díla... bože kam jsme se to dostali - rozpoutání takovýhle debaty je fakt k popukání... ach jo...

waldekke
27. 12. 2002
Dát tip
Také jsem vždy chtěl být rentiérem. W.*

Rowenna
23. 12. 2002
Dát tip
Ty tedy hulákáš! Wopi měl pravdu s tím štěkajícím psem za plotem. Přesto mě to tvoje hulákání nějak dostalo. No, lidi nemusí být jenom pozitivní. Hulákáš takhle pořád? Je tahle připonasranost tvůj normální stav? Tipuji.

Tak jsem dopoletoval....už jsem tady,ale asi už pozdě ?

Pokud už nic nemáte, já Vám všem děkuji za tyto kritiky....opět se ukázalo, že z mála hodně, že víc je zábava, že negace je pozitivum a hlavně vše funguje jak má. Ještě jednou dík za Váš čas. Vypil jsem ho plnými doušky. Teď chci jen Vaši krev.

m11
21. 12. 2002
Dát tip
jo........to je jasnej tip! ps....chtel sem pujcku u raiff...a vysrali se na me!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satánek
21. 12. 2002
Dát tip
.....a jestli teď ::může:?: přispět se svým malinkatým náhledem věci (po 3 dnech tvorby, chicht).... - víme svoje -, mé malé já, tak bych moc rád řek, že tato debata mě velice zahřála v dušičce, protože Vás všechny "Miluju" bez rozdílu pohlaví (ne v sexu "chicht"), barvy pleti, národnosti a dosti.... Chtěl bych (méééé) móóóc vyjádřit ten neutišitelnej vnitřní hlas, kterej mě votravuje vednevnoci, řvoučí a vobčas sametově šeptající: - tak už si ty Holoubku sedni na všechny lidský duše a přikrej je svými křídly, aby na ně nepršelo... tebe to přece prudit nebude a mokrej taky nebudeš, páč seš prostě "hOLUB" a Ti to maj daný...:-))))) No tak se projev Ty sametově ukázněnej Králi (v kulichu) lidských DuŠí, ty Srdce "bijící", pořád, i když mu lidičky neposílájí TU zpětnou vazbu, kterou je kre vv žilách a krev od spojnice s vesmírem - Matky přírody, která je dcerou Vesmíru a Vnučkou Galaxie (a její Tetičky - no vo Těch drbnách GAlaKTICKEJCH už vůbec nemluvím)....:-o))))))))))))))))) dĚKUJI sATÁNEK....ČEK.....ALDA ....MImo chodem z Brně (KameŇák), .... časy se měněj...

Tak něco málo ze zákulisí Raiffky...jsou to rasistický a xenofóbní hovada...je mi líto všech lidí, kteří neváhali věnovat jim tolik času na telefonu a pak byli jednuduše VYSRÁNI zpět do toho života a kterém jsem napsal.Přitom chtěli jen malou šanci pobavit se za těch pár pěnězí. No nic. Tohle by asi ode mně neslyšeli rádi. PS : toto neznamená, že jsem rasistický a xenofóbní hovado. Pokud by to chtěl někdo tvrdit, dostane přes hubu ať je jakkoliv barevná.....

....a kterém jsem.... OPRAVA : ... o které jsem ....

Viky
21. 12. 2002
Dát tip
Prosím, napiš mi jednu věc,kdybys mohl ve svém životě změnit jednu věc,která by to byla?

O "vážnou" kritiku stojím, leč tuším, že bude stát za hovno ... doufám, že jsem vám dnes ukradl kousek života.....jo, svět je zlej :-) Taky si dám sám sobě TIP...heč (snad to jde).

Člověk prej chutná jako kuře -tak proč ne kuře na dehtu?

Viky
20. 12. 2002
Dát tip
No,možná bys potřeboval pomoc..nebo soucit,lásku a pochopení?

Mathew
20. 12. 2002
Dát tip
joo..něco jsem si tam našel :) * * *

Hej Viku, Vikouši, proč mi už si dávno netykáme, Ty stará vojno ???

Tak to se omlouvám Viky, slečno Viky, Nechceš si zamrdat s Postrachem češtinářů ????

No toto ? No proto ! Díky pane Vašina.

Wopi
20. 12. 2002
Dát tip
"schizoidní dopravní prostředky"? co je to za podivné přívlastky? text samotný mi připomíná psa za plotem, který štěká na každého, kdo jde kolem, ale tím nic neřeší, plot nikdy nepřeskočí, jen vždycky znova a znova vyběhne naproti dalšímu chodci...

Cirilla
20. 12. 2002
Dát tip
ááá, koukám další ventilace jakési "naštvanosti na svět". Mno jo, prostředky narvaný jsou, ale co s tím člověk zmůže? A lidi? Buďto si jich nevšímej, nebo se vciť do jejich situace. Ten pán stojící vlevo od tebe v tramvaji je doktor, co ti v dětství vyléčil hnisající mandle, ta mladá slečna před tebou se právě rozešla se svým přítelem, doma jí umírá máma a ona sama má chronickou anémii. Normální lidi z davu, co jim vpodstatě taky vadí ti ostatní nalepení na nich ve schizoidním dopravním prostředku. Na světě nejsi jen ty...

Jo tak on chce někdo řešení ? Po mě ? To je vtip ? Co takhle vyřešit nejdřív toho psa za plotem ? Taky mě pěkně štve. Asi by měl dostat nažrat....třeba několik slov textu, když vám je tolik připomíná. Takže snad sežere sám sebe. Je to schizoidní kanibal. Do hajzlu s jeho štěňatama. Ať to je pes nebo fena, kéž už skončí dnešní směna. Samozřejmě další den půjdu také do práce.

Cirilla
20. 12. 2002
Dát tip
Já nezasílám řešení, tajná pamapeliško, akurát píšu trošku jiný náhled na věc.

Chce se mi vyzvracet hnisající mandle do výstřihu umírající matky. Chci být na světě jen sám s Tebou, Cirrilo !!!!

Cirilla
20. 12. 2002
Dát tip
O.K. můžem tvou depku probrat- if you want.(znám takovýdlenc stavy, když nenávidím celej svět, ale nějak to neventiluju v těch chvílích do okolí.)

Tak to můžem probrat za chvilku,jen než se přesunu na jiné pracoviště.

Cirilla
20. 12. 2002
Dát tip
Stando, to já netvrdím, že nasraný texty nejsou (některý) pěkný, akorát mám někdy těm nasranejm lidem chuť pomoct z jejich nasranosti :)) Taková moje životní ouchylka, mno.

Cirilla
20. 12. 2002
Dát tip
Pampelišák: mno tak mi dej vědět, až tam budeš :))

Viky
20. 12. 2002
Dát tip
zamrdat si nechci dík,ale já myslela,že si už tykáme

tanganika
20. 12. 2002
Dát tip
dnes do nalady.***

Fagus
20. 12. 2002
Dát tip
Dík tobě za upřímná slova, S.D. Konečně vím, jaká Praha doopravdy je. I když - záleží jen na tom, zda se cítíš šťastný. A to asi ne, takže: změň práci. A před tím si přečti moje dílko "Stejně jednou musíš". Měj se!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru