Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fédrpuší se hlístí na prkně

22. 12. 2002
7
0
1942
Autor
monsignore

So proprvně,tak mnoch Fédrpuší,kag oblušila puchna suk a zbortila se v Brokovidech díra. Vněm o zpustoší kagnavštích megahrbů a zprůchodnění svalovny.

Ked profedřil mušař puky, uslatodila se v Brokovidech žluklochá visatá umbrungloidní prkna. Prkna sladila a gumušila blumy ,co kuchaly a ztučnili visatec kroch. Aj, to hrumádné "Kdyk"  hlízosploší! Na krutnopě soustavně pak ústil hrnec.

Tok aže rozvrásnilo boubel kagnavštích megahrbů, co zasvlačovali různé kagnavanské svalovny. A žežulí de la lůžka.

A že tuzí boubel hučí na puky hrochadýlů!! Aj!!! A kak, že magahrby chrýzní svalovina! Takoží hrochá rozprzna! Hujtojfl!

Ekom té, kagnavští magahrby nerozboubelili, še svalovina kagnavská nepuká při zasvlačování z umbrungloidního principálu. Tak pak ejaokuluje puchvou na fiču a PLŠ! PLŠ!.........boum!...godrá!....a všechutá prachora je na ovno.

A umbrungloidní prkna vysrážela plochu zásvlače a kagnavští celí na to zpustošili. Zpustošili, zpustočili.......a!......ZAKRCHLY!!!  .........pokračování příště. msgre.


lasker
07. 08. 2003
Dát tip
Bombastické! :-) I Ladislav Klíma by zde patrně našel inspiraci. T!

poorboy
27. 06. 2003
Dát tip
No krása.....T.R. Field tančí v hrobě....))

Albireo
23. 06. 2003
Dát tip
Závlékavě krutimentální liteření!

Gerten
22. 06. 2003
Dát tip
tak přece jenom nejsem tak sám, je to krásná pohádková pletýnka.G.Tip:-))))))

Drahý Monsignore, vzhledem k tomu, že vymyslet cokoliv, co už někdy někde někdo v nějaké formě nepoužil, jest, dle mého mínění, nad všeliké lidké snažení, mohu se jenom s úsměvem poklonit Vaší slovní invenci :o) Tip ;-)

jehostara
23. 12. 2002
Dát tip
***

monsignore
23. 12. 2002
Dát tip
děkuji Vám všem přátelé za kritiku, jsem rád , že nějaká je. Ale nejsem příliš technický člověk, takže také neumím všechny důležité drobnosti s ovládáním psaného písma, jako jsou mezery mezi slovy. Budu se snažit. Ovládání bylo obtížné a nějakou vnitřní, nebo mojí chybou se u díla nevyskytlo první slovo a proto pohádka začíná malým písmenem. A protože sice struktura je již jasná , vymýšlím osoby a obsazení " na place" , působí to také skutečně trochu násilně :o))) Ale když bydete mít trochu trpělivosti, jednak se všichni dozvíte, jak to všechno dopadne a také Vás připravím na poněkud jinou tvorbu. Tato není příliš originální, což neplatí ani o té druhé. Ale po krátkém rozehřívacím kole, kde jsme zjistili , na čem jsme, Vás čeká skutečně něco osobního. Něco tak osobního, že se Vám nepodaří usnout , abyste na to nemysleli.............děkuji :o)

jsem úplně na nervy z toho jak to dopadne...:-)*

Endif
22. 12. 2002
Dát tip
"Chrudošiví jsou borolové" jsem ještě jakžtakž rozluštil, tohle už je nad mé síly :)

Miroslawek
22. 12. 2002
Dát tip
na můj vkus trochu usilovně zkroucené po tíhou záměru, který není nijak nový... to by mě zajímalo, co by na to Lyryk, známý a umný prznič Svatosti Slov?

Leata
22. 12. 2002
Dát tip
cha!

Wopi
22. 12. 2002
Dát tip
:) ale nechápu, proč neděláš za čárkami mezery

Wopi
22. 12. 2002
Dát tip
to doufam :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru