Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohádka Ostrovní

07. 01. 2003
1
0
1314
Autor
pablos

Pohádka, která je MIMO P.S.: nedoporučuji kardiakům,ostrovákům a rusákům

Bylo nebylo (velmi neobvyklý začátek) jedno malé království, které se nazývalo Prdel, né pardón Ostrov (ono je si to tak podobný, že si to člověk snadno splete). A v tomto králoství panoval krutý panovník Ariel Ferky Šaron, který jednoho dne uvěznil ve svém hradu Včelku Házu!

V tu samou dobu za sedmero hrbama, za sedmero Škodovek Ostrov, za sedmero lesama,  za sedmero supermarketů byla jedna malá vesnička a v té vesničce chaloupka. V té chaloupce žil jeden nejmenovaný velkostatkář (měl čtyři krávy) a ten měl tři syny. První dva byly na ,,dovolené" v nedalekém ústavu pro duševně choré. Ten třetí zemřel při porodu (takže nic). Za to vedle této chaloupky byl most a pod tímto mostem žil jeden nejmenovaný malostatkář (měl čtyři krysy) a ten měl jednoho syna jménem Jan. Nikdo mu ale ve vesnici neřekl jinak než hloupý Honza Shammann. Jednoho dne se Honza rozhodl, že se vidá do světa, otec mu na cestu přibalil buchty, které čornul na konci vsi v Hypernově. Hloupý Honza Shammann se tedy vidal na cestu směrem k lesu. Za pět hodin chůze došel k jedné hospodě. Rozhodl se, že půjde do vnitř a trochu se občerství. Otevřel dveře, usedl si ke stolu a objednal si jedno teplý mlíko do půlitru. Neměl ale kde spát, tak se zeptal vrchního jestli by se tu nenašel nějáký hotel. Bohužel vrchní mu odpověděl, že všechny místní hotely obsadili albánští muslimové a předělali je na muniční sklady. Honza zklamaně vstal od stolu a šel směrem k venkovním dveřím, v tom ho ale zarazil vrchní a zeptal se kdo to mlíko zaplatí?!!! Inu hloupý Honza Shammann odvětil, že žádný prachy nemá, ale že si to rád odpracuje. Vrchní jeho nabídku přijal a zdělil mu, že bude pracovat v zahraničí s příjemným kolektivem, bude mít velký plat, svůj byt ( no...spíše pokoj). Honza souhlasil, protože už se chtěl dávno podívat někam do ciziny (třeba do Californie nebo na Hawai apod.). Vrchní ho tedy poslal na Ukrajinu. Hloupý Honza Shammann se zde nestihl ani rozkoukat a už měl klienta ( hmm...copak to asi má za práci?). 

Takže jestli se zde neumrdal k smrti, tak tu zevluje do dnes!

Ale každý konec má něco dobrý = Honza se zde seznámil s Včelkou Házou, který tu už dělá nějákej ten pátek!!!!  

 


andilecek
24. 03. 2004
Dát tip
Fakt neme naladu to číst.Víš,mel by nas upoutat nejvíce zacatek.snad príste

Polohrubý
08. 01. 2003
Dát tip
hmm

Danny
07. 01. 2003
Dát tip
to je alfaverze, řekl bych....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru