Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A co tvůj orgasmus?

20. 01. 2003
26
0
1682
Autor
Trent

...bylo to vážně nedorozumění. Ale jsem přesvědčenej, že když u toho králičího sexu s frekvencí nad jeden příraz za vteřinu ženský hekaj, tak je to proto, že nemůžou popadnout dech...

 

Dívala se na mě opravdu dlouho a mně už to přišlo…no, začalo mě to srát. Byla taková trochu hrrr, což by člověk nějak zkous, ale když Ti holka, šestnáctiletá, řekne, že by jí nevadilo, kdybys jí znásilnil…To je prostě k zamyšlení. Není v tom zrovna moc humoru, a vůbec je to nějak moc plochý a prvoplánový. Raději jsem nic neodpověděl a čekal, co se bude dít. Nedělo se nic. Nakonec jsme se málem vzali.

 

Moc si toho nepamatuju, ale jedna věc se mi zakousla do paměti docela pevně. Bolestivě. V posteli nám to zrovna dvakrát nešlo. Obvykle to člověk zjistí až po letech, po známostech, po ženskejch, po chlapech… Chtěla to z několika důvodů. Za prvé: přečetla si holčičím v časopise, u kterýho by se červenala i čtyřicátnice oprejskaná životem, že to ženský chtěj´. Za druhý: přečetla si v časopise, u kterýho by se červenala i čtyřicátnice oprejskaná životem, že se klukům líbí, když to holka chce.

 

Chtěla to na pračce, protože se to klukům na pračce líbí. To četla v časopise, u kterýho by se červenal nejeden chlap. Chtěla to na stole, protože se dočetla, že chlapi nechtěj stereotyp. Chtěla to všude, aniž by jí to bylo příjemný.

 

Těžko vyjadřovala, co je a co není v pořádku. Bylo to celý jedno velký nedorozumění. Chtěl jsem si s ní povídat, ale o tom v pánskejch časopisech nebylo ani slovo. Nebylo tam taky ani zmínky o tom, co dělat, když to bolí a ta bílá polívka stejká na prostěradlo. Nebylo tam nic o tom, jak si udržet kluka, kterej se jí líbí, protože vypadá jako její starší brácha, kterýho vždycky chtěla vidět ve sprše. Zuzaně bylo šestnáct a připadala si tlustá.

 

Slovo tlustá by nikdy nepoužila. To by se asi hned rozplakala. Bydlela s mámou a její pes byl starej a slepej a každou chvíli narážel přímo do zdi. Ještě před tím, kdy jsem jí řekl, že když je teda tlustá, tak ať s tím začne něco dělat a ona se rozbrečela, protože to by ode mě nečekala, tohle teda ne, tak ještě před tím, se jí to poprvý líbilo.

 

Můj jazyk jí v tu chvíli nepřipadal tak vytuhlej a bylo jí to celkem i příjemný. Četla totiž, že orální sex JE příjemný. Vídal jsem jí jenom o víkendech a možná právě proto se to nedorozumění tak umně schovávalo. Léta. Když ale někdo mluví o něčem a moc se snaží aby tomu druhýmu rozuměl a bojí se, aby ho neztratil, to se prostě časem projeví. I když u toho propotí čtyři trička.

 

Několik dní před tím, než se mi rozbrečela na klíně a já si říkal, že už si nezapíchám, i když to za moc nestálo, ještě před tímhle okamžikem, jí to bylo aspoň jednou příjemný. Vždycky jsem byl během několika minut hotovej. Nejenom proto, že u toho sténala tak, jak se dočetla. Bylo to taky tak trochu z milosti, protože měla pokaždý slzy na krajíčku. Bolelo jí to. A nic neřekla. Tentokrát to ale nějak vyšlo, byl úplněk asi, a  ona najednou úplně rozkvetla. Měla radost, že jí to nebolí a já se lek´.

 

Nechtěl jsem jí to kazit a tak jsem toho raději v nejlepším nechal. Ležela tam, spokojená, šťastná nebo co a oddechovala. Jenom několik vteřin, ale mně to přišlo jako několik věků. Podívala se na mě a starostlivě se zeptala: Ale Eriku, co tvůj orgasmus?

Usmál jsem se a řekl, že s tím na ni počkám. Byl jsem si ale naprosto jistej, že se neudělá. Se mnou rozhodně ne. Já na to neměl nervy. Tak jsem šel na záchod a vyhonil si ho.


JitulinkaO
25. 11. 2003
Dát tip
no..... napsany je to zajímave... az na ty stejny prirovnani s tema ctyricatnicema... vymyslela bych neco peprnejsiho a neopakovala bych to. Ta holka musela bet opravdu ujeta...... no jo.... kdyz je hloupa hlava , trpi cely telo......

Elyn
25. 11. 2003
Dát tip
ajajaj..*

Milly
25. 11. 2003
Dát tip
Tak tohle se mi nestalo a neděje, já si užívám.Trochu moc opakování s červenáním se a časopisama, však: * ;-)

quapa
09. 02. 2003
Dát tip
hej, ja nevim,co rict,mozna az prilis zrcadlovite,a to nejsem sestnactka,fuj,no teda,vystizny to opravdu je***

alim
05. 02. 2003
Dát tip
uz dlouho jsem necetla tak neco uprimnyho..kruci, ze nejsu sestnactka..?.-))))))) ne ne..clovek by mel snad zacinat spis s tou poesii a az pak s tim sexem...ale dobry..:-))tip..

JosefTupý
28. 01. 2003
Dát tip
pane jo.*

aRmida
27. 01. 2003
Dát tip
nářez. strčím si tě do oblíbených. obecně nelze než dívkám a mladým dámám doporučit, aby v žádném případě nečetly dívčí časopisy.*

StvN
23. 01. 2003
Dát tip
Ať žije pointa.

LaMouette
22. 01. 2003
Dát tip
uf uf uf...*

m11
21. 01. 2003
Dát tip
perfektní............TIP!!!! doporučuju Teichmana...

BLU
21. 01. 2003
Dát tip
já teda nevim. Jako povídka se mi to líbí, to zas jo. Až na ty časopisy teda. Ale možná je to trefný. Ale jestli je to teda fakt pravda, jak říkáš, taks s tim měl dělat něco taky ty jako její kluk, ne? nebo je ti taky šestnáct? Ale de o literární hledisko, takže T

Danny
21. 01. 2003
Dát tip
********************************************************

JASAN
21. 01. 2003
Dát tip
Fakt dobrý. :-)))))) Vzít jste se klidně mohli, ono šukání není všechno.

Bobísek
21. 01. 2003
Dát tip
:-))) tip

Wopi
21. 01. 2003
Dát tip
pěkně napsaný (teda až na pár češtinskejxg chybek)

Wopi
21. 01. 2003
Dát tip
pěkně napsaný (teda až na pár češtinskejch chybek) :)

katugiro
21. 01. 2003
Dát tip
je mi jedno, jestli je to upřímné nebo ne, ale je to dobré, a to včetně těch časopisů - jen konec (poslední tři řádky) byl příliš do ztracena... *

pedro
20. 01. 2003
Dát tip
Diky Syde, uz vim, jak v praxi funguje "agenda setting"

Yossarian
20. 01. 2003
Dát tip
koukám že už to pár lidí četlo a nikdo si netrouf nic napsat. NEvěřim že je tu upřímný, ale jestli jo a seš kluk, máš mý sympatie, hned jak tohle dopíšu mrknu se na tvoje iniciáli a tak. jo a tip za odvahu a snad i pravdu*

Radost
20. 01. 2003
Dát tip
taky se mi tomu skoro až nechce věřit...:-)

Trent
20. 01. 2003
Dát tip
Bohužel, pravda to je. Bohužel proto, že jsem kluk i proto, že to je kurva upřímný. Hezkej den.

Yossarian
20. 01. 2003
Dát tip
No jo, tobě taky. Málokdy potkám kluka s myšlenim správný holky (a správnej holek je jako šafránu, I think).

Perchta
20. 01. 2003
Dát tip
No tak to tě lituju, ta sexuální osvěta fakt chybí, myslim, že sem hodim Perchtina rádce mladého muže, ale jako povídka je to fajn, dávám tip

Krel
20. 01. 2003
Dát tip
uf...

Natrix
20. 01. 2003
Dát tip
*

Perchta
20. 01. 2003
Dát tip
Tak Stando, sem taky něco napiš :-)

Mathew
20. 01. 2003
Dát tip
ty vole * * * *

Astalavista
20. 01. 2003
Dát tip
:o) Tjo, v šestnácti bych si na pračku netroufnul....:)))* Mě napadl jen takový, ehm, dovětek..:)

Astalavista
20. 01. 2003
Dát tip
avi

Cirilla
20. 01. 2003
Dát tip
Astalavisto... :o))) Jináč k tomu dílu... hm, ty začátky. Se moc přetvařovala, no. Ale típnu.

Cirilla
20. 01. 2003
Dát tip
Přetvařovala? Jakože se jí to líbí, chtěla dělat věci, na který nebyla dost vyzrálá a vůbec, je to děsný, vidím v tom sebe...kdysi :o) hlavně pšššššššt.

Cirilla
20. 01. 2003
Dát tip
ty řeči, ty jsou nejlepší, já taky měla imaginárně v patnácti za sebou všecko, v reálu mě leda tak líbal tajně spolužák na záchodě... ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru