Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cesty lásky

27. 01. 2003
5
0
1468
Autor
Potrhlice

   Lenka šla poprvé do nové školy. Protože byla po prázdninách ještě rozverná a chtěla se jít ještě cournout městem, tak svůj školní batůžek nechala doma a řekla babičce, ať jí ho připraví a přinese před školu. Potom vyrazila do města za dobrodružstvím. Jako zvědavá holka zkoumala, co je tam nového a potkala při tom neznámého a celkem sympatického kluka, který se jí zalíbil na první pohled. Prozatím se rozhodla, že nebude činit žádné kroky k dalšímu seznámení s tím sympaťákem a spěchala do školy. Babička dodala batůžek na smluvené místo včas. Jaké ale bylo ošklivé překvapení pro Lenku, že v něm nenašla žádné školní potřeby a že nebude mít čím ani na co psát své studijní poznámky.

   Vešla tedy do třídy se zvoněním a než se mohla usadit, právě vstoupivší učitel ji vyzval, že když už tam stojí u tabule, tak si hned vyzkouší schopnosti nové žačky a zadal jí poměrně těžký matematický příklad. Lenka si s ním hravě poradila a při pochvale už se rozhlížela, kde tedy bude sedět. To už se ozvala z jednoho kouta skupinka děvčat, ať přisedne k nim a předaly jí židličku jako nové královně místního dívčího hnutí. Teď jí zbylo jen vyřešit otázku nedostávajících se psacích potřeb. Holky ukázaly do protějšího kouta ke klučičímu stolu právě na jejího nového známého a prohlásily: "Řekni si Radkovi, ten má vždycky všechno a každému rád pomůže."

   Tak došlo k prvnímu bližšímu kontaktu a Lenka byla ráda, že je jejím novým spolužákem a tak k němu nebude mít daleko a nebude muset vymýšlet úskočné manévry, aby se s ním mohla blíže seznámit. Protože si padli oba hned do oka, tak jí zval na odpoledne do blízkých skal za městem, že si spolu cvičně vylezou na jednu z nich, protože je zezhora krásný výhled na okolní krajinu. Skála to byla hodně kolmá, ale odzdola nahoru vedla šikovná prohlubeň, kterou se dalo poměrně bez problémů zapřením se nohama i rukama vyšplhat až na vrchol. Radek dorazil svou oblíbenou cestou nahoru a ohlížel se po Lence, kde je. Najednou se vynořila z druhé strany a řekla mu, že si radši našla jinou, sice stejně náročnou, ale pro ní schůdnější cestu. Tak se tam tedy rozhlíželi po kraji a kochali se tím hezkým pohledem.

   Najednou stejnou cestou jako Radek k nim přišla jiná žena, rozhlédla se tam a stejně záhadně odešla. Když se Lenka zeptala: "Kdo to byl?", Radek úplně bez zábran odvětil: "To je moje žena, je frigidní a nemá ráda sex. Teď mne prosím tě omluv." a slezl ze skály. Sedl si na louku do trávy a začal onanovat. Lenka to sledovala zezhora a všimla si rozzuřeného davu vesničanů, kteří se vypravili na toho nestoudníka, co se jim roztahuje na louce. Seběhla tedy taky ze skály a varovala Radka před tím, co se na něj nečekaně žene. Oba se dali společně na útěk a nakonec se jim vesničany podařilo setřást. Posadili se spolu na zem a Lenka Radka politovala, že to má těžké a pak ho vášnivě políbila. Po chvilce váhání, jestli se to smí, se zcela bezprostředně a spontánně pomilovali. Tak se stal z Lenky a Radka pevný a nerozlučný pár.


Humble
15. 04. 2003
Dát tip
No to je správná hovadina... Doporučuju kategorii "Písmáci dětem" :o)

Potrhlice
15. 04. 2003
Dát tip
Humble, Humble, tohle bych nedávala dětem číst a tak to zůstane v kategorii v které to je. Ty bys děti učil pěkné věci. V kategorii Písmáci dětem má Kodynie povídku Na přechodu.

StvN
26. 03. 2003
Dát tip
Ten přechod je fakt náhlej. Nejdřív je to jakoby nic a pak najednou onanie. No, jestli tohle má být literární rozřešení díla, pak je to spíš znc, prostě z toho moc kouká, že je to jen o jednom.

Potrhlice
26. 03. 2003
Dát tip
Byl to jen sen a pro svůj erotický nádech je tenhle příběh zařazen do sbírky Půlnočních pohádek a ne do Pohádek pro všední den u Kodynie. Přečti si Prolog k sbírce Půlnoční pohádky a dozvíš se více.

Perchta
29. 01. 2003
Dát tip
jo, ale ta červená... *

Potrhlice
28. 01. 2003
Dát tip
Mně straší leda tak ve věži, ale Viana znám a moc se mi líbil.

fungus2
27. 01. 2003
Dát tip
chtělo to jít možná tzv. do hloubky děje.

Radost
27. 01. 2003
Dát tip
no to je úlet.... tu první část bych hodně zkrátil a trochu rozvinul ten "náhlý přechod" do jiné dimenze... zajímavý postup. začíná to jako červená knihovna a pak se ukáže, :-))*

katugiro
27. 01. 2003
Dát tip
proboha, co je to? Nestraší Tě Vian? :) Bylo to lepší než ta minulá, ale poněkud zvláštní...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru