Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odchod

29. 01. 2003
0
0
772
Autor
Satánek

Ně-co(kdo)odchází a ně-co(kdo)přichází. A tak je to pořád a se vším.

  Právě se chystám na akci.

 

  Mám pocit, že v té veselici proběhne všechno jak má, i přesto, že někde hluboko v nás bude i trocha neovlivnitelného smutku.

  Kamarád a přítel, kterého se tato akcička týká, odchází z našich řad a zřejmě se nám ztratí z životů ne-li navždy, tak  s k o r o  navždy. Aspoň mně je to "líto". Člověk si řekne, že je to škoda, když odchází ti dobří. Už proto, že jich není tolik. Všechno má ale dvě strany a snažím se na to pohlížet tak, že je to životní nutnost. Chtěli bysme asi moc, přejíc si neměnnost věcí. Taky by to bylo pošetilý. Funguje to právě opačně.

 

       Vše se mění s naprostou nepravidelností a jevy se jeví a vyskytují jaksi nepravidelně.

 

      Jedinou útěchou člověku zůstává, že to tak má určitě být a proč se trápit tím, co má tak být.

 

 


Morgan
14. 02. 2003
Dát tip
Ale ta rozlučka byla moc fajn...ty slzy v očích všech těch drsnejch chlapů...sluníčko přes kapky deště, duha...takový to hezky smutno...

Kalimero
30. 01. 2003
Dát tip
já jsem ráda, že se věci mění, i když je to někdy nepříjemné :-) a vždycky, když si uvědomím, že se mi třeba někde líbí, tak se to nějak pokazí a skončí to...

JohnieBass
29. 01. 2003
Dát tip
Správný pohled na věc, co se má stát se stane...bohužel , někdy bohudík. JB

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru