Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Světla

16. 02. 2003
1
0
909
Autor
Schönni

Ach, Míšo

"Až dojedeme na tu křižovatku, pojedeš tím směrem, kterým blikne zelená nejdřív."

"Takže doleva?"

"To já nevím. Když bude zelená doleva jako první, tak pojedem doleva. Když doprava, pojedeme doprava. A až se tím směrem dostaneme na další křižovatku, uděláme to samý a pojedeme tam, kam ukáže zelená jako první."

"A kam se tak dostaneme?"

"Co já vím. Někam hodně daleko."

"Ale to se pak budeme muset vrátit."

"Nebudeme."  


Drownedgod
18. 02. 2003
Dát tip
..tak to u nás na kruháči by ste asi jezdili pořád dokola se mi zdá...:-)))

m11
17. 02. 2003
Dát tip
zelená je dycky doleva!!! t

shibushi
16. 02. 2003
Dát tip
to bych chtěla zkusit! kolikrát si říkám, uděláme si výlet, sednem na vlak a nebudem vědět, kam jedem a někde prostě vystoupíme - no jo, jenom pořád nevím, co říct průvodčímu, až se bude ptát, kam si chceme koupit jízdenky... - asi by "nerozchodil", kdybysme řekli, že to necháme na něm ;-))) líbilo se mi to! za to zasnění....

Byť napsané je to pěkně, nápad bohužel originalitou neoplývá. A poslední věta "Nebudeme" mi celý text posouvá někam směrem k hororové tématice. Chtělo by to rozvést, a naroubovat na základní premisu "náhodné jízdy" nějaký (třeba i jemně mrazivý)příběh s pointou. V současné podobě je to náčrtek visící ve vzduchoprázdnu.

shibushi
16. 02. 2003
Dát tip
ten mrazivý horor si přece může doplnit každý sám ;-)

tanganika
16. 02. 2003
Dát tip
si v lese..je noc...kopu ciest doprava ci dolava? mne je to jedno! oka, tam... a celu noc az vyjdes na I.P.Pavlovej...ehm. KRASNA NOC!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru