Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

žádná tu není-neklikat!

14. 02. 2003
0
0
1199
Autor
Fil

-sice měla být tato báseň veselá,ale okolnosti prostě se vyvinuly tak, že Beaste musíš ještě počkat...soory -tahle poet nestojí za to abyste ji četli,je to jenom takovej výkřik s uměleckou hodnotou = 0, ale to jsem já a můj pocit, kterej stejně nemůžete pochopit, jelikož nevíte o co jde,ale třeba taky ne....-) -budiž mi trestem, že se alespoň trápím -věnováno Drahé P.S. zpráva 1....2....3. tak ta mě potěšila jako nic před tím a přesně to jsem chtěl slyšet,díky:-))))

.....No tak tohle nebylo v plánu, teď jsem chtěl z báglu vytáhnout svůj deníček s originálem, abych to mohl přepsat..a...a.... nic.Buď jsem  ho ztratil a nebo mi ho čórkli v šalině :-(((( Každopádně jsem teď nasranej , ale třeba to bylo "znamení"(no to je zase výraz), že ho nemám zveřejňovat....No tak nic.Všichni máte smůlu a já mám největší! Fuck! 
Fil
15. 02. 2003
Dát tip
*Děkuji, jak za upřímnou, tak za soustrast Šmi *.-))) *díky miklunko,se ví,že bude líp:-)))

Šminka
14. 02. 2003
Dát tip
upřímnou soustrast:-(

Beast
14. 02. 2003
Dát tip
Ne že bych snad chtěl nějak znevažovat situaci, ale File, když Tě poprosím o něco hodně smutnýho, co když z toho vyleze ta nejveselejší básnička? :-))))

miklunka
14. 02. 2003
Dát tip
...mno...se spravi :o) budu ti (si) to prat :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru