Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nezáleží

15. 02. 2003
2
0
1029
Autor
Atalay

Prohodil jsem v dialogu...

 

Nezáleží jak vypadáš.

Jak se oblékáš.

 

Záleží, jak se cítíš.

Jaká jsi uvnitř.

Jaká chceš být.

 

Chceš-li být šaškem,

budeš se jevit šaškem….

 

by Atalay


fajfos
24. 09. 2003
Dát tip
Jseš to co jseš. Nejseš tím co nosíš na sobě, v čem se vozíš, co máš v bance.. :)

UfoTofu
14. 04. 2003
Dát tip
Vzpoměla jsem si na jednu písničku "Nezáleží, kdo jsi, kde jsi byla, co jsi říkala, pokud mě budeš milovat" Je to jen taková asociace. Neptejte se mě, od koho to je, musela bych se červenat.

matarej
05. 03. 2003
Dát tip
jenom jestli ta čistá duše není od naše narození ubíjenena tímto světem.......

Atalay
05. 03. 2003
Dát tip
matarej: i to je dost možné... pak záleží na každé dušičce, co udělá jak dospěje... a bude mít sílu... by Atalay :-)

Lukri
27. 02. 2003
Dát tip
máš pravdu, nezáleží na tom, jak někdo vypadá, ale jakou má duši,,,, a duše opravdového člověka, s láskou tak čistou a upřímnou je velmi vzácný dar... někdy se sama sebe ptám, zda taková láska ještě vůbec existuje..

Atalay
27. 02. 2003
Dát tip
věř... já v ní věřím.. NE! JÁ VÍM, že někde JE! a jen čeká... já můžu takovou lásku i dát... pokud takovou lásku budu i dostávat.... by Atalay :-)

matarej
26. 02. 2003
Dát tip
jasně nazáleží jak se oblékáš, ale je to přece dost důležitý né? Nebo by člověk měl nechat hnít svojí "shránku", nepečovat o ni? Vetšina z nás by chtěla by přece hezká a i když ne hezká, tak ne alespoň odporná... krása a moudrost

Atalay
26. 02. 2003
Dát tip
matarej: Samosebou... Máš pravdu.. možná's to trochu nepochopil.. To přece záleží na každém z nás.. když se chceš tak či onak obléknout.. Tak se obleč.. Zkrátka, chodíš v tom TY! Ne ostatní.. by Atalay :-)

matarej
26. 02. 2003
Dát tip
Víš co, ten první verš mě k tomu vedl: Nezáležá jak vypadáš.... záleží jak se cítíš.... Jak se cítí někdo, kdo si myslí, že špatně vypadá ? Co se potom uvnitř jeho děje ? A kolik věcí neudělá jen proto, že má komplexy ze svého zevnějšku? Podle mě je to se sebou hodně úzce spojeno. Dost lidí si to nepřipouští a připouštět nehce. Samozřejmě, že je lepší otrhaný dobrák než pěkně oháknutý blbec. Ale i ten dobrák touží vypadat pěkně. Dneska už není žádný Diogenes, kterej žije ve svým sudu. Nebuďme naivní

Atalay
26. 02. 2003
Dát tip
Máš recht.. To přirovnání je 100%! No a vo tom to je! :-) Je strašně málo lidí, kteří se toho prostě nebojí.. Komplexy tolik nefiltrujou.. Taky mě kolikrát zarazí věta přítele: "Co to máš na sobě?!" "Já se tak cítím fajn, tak to je a tak to ber..", odvětím.. Je to nepříjemné, ale záleží na každém jak si to připustí k tělu.. Možnost výběru je vždy.. Keep Smile ! by Atalay :-)

alim
23. 02. 2003
Dát tip
to je jiste hezke a i spravne...ale ne vsichni v dnesnim svete zastavaji tenhle nazor...vetsinou - saty delaji cloveka...a nikdo se te prvni nepta, jaka jsi...a co je uvnitr tebe....kdyby to tak fungovalo, bylo by dobre na svete...:-))

ju s tím souhlasím

Lihomerka
17. 02. 2003
Dát tip
ach jo, a ja proc me lidi porad maji za saska...:o) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru