Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pokoutník

25. 02. 2003
7
3
1534
Autor
pilna_vcelka

miluju a maluju...jinak opojení životem

Žila jsi nahá. Za svitu svíce jsi seděla pod knotem, kde je největší tma. Horko. Žár. Kolem letěly spirály pro dobrý spánek. Jak se jmenují? Vždyť slova jsou zbytečná. Cítíš? Láska! Však ty cítíš. Jsi stále nahá. Snad jen pravý kotník opředený jemnou pavučinkou pokoutníka. Znám ho. Taky nahý, ale žije. Miluje...Hudba dohrála, divadlo skončilo. Korálky se rozsypaly na zem plnou stesku. Je čas jít spát...pěkné sny. Však zítra stejně sedneš k počítači a na pornostránkách objevíš nahotu a peníze. Cítíš? Láska! Však ty snad cítíš...


3 názory

Jakubisko
07. 04. 2007
Dát tip
Zajímavé.......ten pokoutník mě děsí, bleee...:)) ale něco mi brání to úplně pochválit, jakoby mě to jen tak štrejchlo, ale to hlavní šlo oklikou...pardonn :)

Pro mě ne...

Milly
06. 04. 2007
Dát tip
Japato, že tu nikdo není? Tak krásnej text....... :-)

vy jste marní jak vaše texty

vy jste všichni marní jak vaše texty

má to křičet a je dobrý, že to jde z toho cítit...a moc ti děkuju, za to cos mi napsal...

NIghtRunner
14. 03. 2004
Dát tip
Mno... Ta první část se mi líbí dost... Je mi jasný, že to c ochtěl autor říci je právě ale v těch posledních řádcích... Mě by se to prostě ale líbilo takový nebyhrocený, nebo jinak vyhrocený... Teda.. :-)) Ale líbí, líbí se m i to i takhle... Jenom - moc to křičí ale to asi má vid?? :-)

Milly
23. 10. 2003
Dát tip
Já mám pocit, že to chápu celý. :-) Neměň lásku za konzumní svět. *

* líbí ;-)

Barbar
17. 03. 2003
Dát tip
Korálky se rozsypaly na zem plnou stesku. časem člověk vyroste ze svých snů, trochu to tlačí a pak si třeba zvykne chodit bez nich.....BARBAR t*

zvláštní...možná že tím mě potěšíš úplně nejvíce...

myslím, že spousta snad většina nerozumí něčemu co já tvořím...nebo spíš snažím se tvořit. Asi nebylo zas tak správné to sem uveřejnit. Mělo to zůstat v pposledním šuplíku jen na mým očích...já bych se ráda kochala..

Wopi
28. 02. 2003
Dát tip
zvláštní - škoda, že to je psáno ve druhé osobě...

brachio
26. 02. 2003
Dát tip
sorry, nerozumim....:(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru