Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Liberec

09. 03. 2003
1
0
499
Autor
suchy

SPINÁLKA LIBEREC
Domluvil jsem se s Martinem že semnou pojede do Liberce abych si dohod rehabilitaci.Ráno sem vyjížděl z místa kam jezdim cvičit.Spal sem tam.Po snídani sem se domluvil s Alešem,že než pojedu,dáme žilku.Jel sem se vykoupat a zbalit věci.Mezi tím dorazil ke mě na pokoj Aleš.A začal motat.Já si zatim v klidu dobalil věci.Vyjeli jsme ven a zkouřili se.Vyrazil jsem na cestu.Musel jsem jed do Staré Boleslavi,kde Martin bydlí,ale jen matně jsem si vzpomínal kde to je.Takže když jsem dojel do Bolky začal jsem bloudit.Než jsem to našel uběhlo asi 45minut,ale nakonec jsem mu byl sám sebou donucen zavolat mu,aby mě naved.Když jsem ho nabral a řikal kde jsem přibližně všude bloudil,zjistili jsme že jsem za prví jezdil pořád do kola a za osmý kolem jeho domova.Martin řek,že to ubalí zarazil jsem ho se slovy šáhni do kasliku, je tam už ubalenej špek.To tvý zkouříme až pojedem domu,víš aby jsme se teď nezdržovali.Zkouřili sme ho a frčeli sme si po dálnici.Po cestě sme se zastavili na benzínce pro ňáký jídlo,pití a cigára.
 Když jsme přijížděli do Liberce už jsem věděl,že budeme asi trošku bloudit.Chvilku jsme bloudili,ale míň než jsem čekal.Po projetí Liberce tam a zpátky jsme narazili na vrátnici. Zaparkovali a já přišel na to že se mi tam moc nechce.Řikám Martinovi,že by jsme si mohli dát ještě cigáro v klidu.Po dokouření startky jsem mu navrh,že by jsme se mohli ještě najíst a při jídle jsem se mu přiznal.Trošku se mi vysmál.Vyndal mi vozejk a prej funguj.Tak jsem fungoval.Přijeli jsme do budovi,kde měla bejt spinálka,vyjeli výtahem do dvojky,ale vynořili jsme se u operačních sálů odkud nás rychle vyfakovali.Stih jsem se zeptat kde je doktor,s kterým jsem se domluvil,že přijedu.Poslali mě do druhý budovy s tím,že je na spinálce.Došlo mi,že jsem měl špatný informace o budově,kde by měla bejt ta spinálka.Vjeli jsme do druhá budovy.Bylo tam asi šest vítahů.Vlezli jsme do jednoho a zjistili že vlastně vůbec nevíme kam.Zase jsme vylezli a koukali jsme na informativní tabuli,ale jak nedávno otvírali spinálku tak to tam ještě nenapsali.Tak jsme pátrali po každym patře.Byli jsme i na ginekologii.Tam to nebilo.Když jsme to po delší době našli,řekla nám sestra,že doktor Lukáš odešel a my se s ním minuli.Tak jsem se dohodnul se sestrou,zkouknul co je tam za rehabky a vyrazili jsme k výtahu.Vlezli jsme do auta martin umotal špeka a vyrazili k domovu.Po cestě jsme tak trošku vytuhli na úroveň kdy jsme 10minut mlčeli 3minuty kecali a 2minuty se smáli.Vyhodil jsem ho ve Starý Boleslavi a jel domu.
Jo za 14dní nastupuju na spinálku a s doktorem jsem nemluvil.
Skip
08. 07. 2003
Dát tip
Škoda, že tě ti, co kritizují tvůj styl a gramatiku neznají. My, co víme, jsme se všichni pobavili.

Katčenka
24. 03. 2003
Dát tip
Hele,koukni se ke mne na "Napokraji mrizi" a fakt si to precti.Mozna by ti to mohlo v necem pomoct...Papa Katčenka

Pompejus
14. 03. 2003
Dát tip
Pišta Hufnágl má pravdu, tolik hrubek vidět moje učitelka češtiny, tak budu mít do konce roku jedničku a myslím, že i do konce života. Jinak je to takové furt o ničem, čekám, že se tam něco vynoří a pořád nic. Jeli sme zahulili sme, jeli sme, oni nas vyfakovali a tak jsme jeli zpatky a tam sem ho vyhodil. Nevím, přiznávám se bez mučení, nepochopil jsem.

Rowenna
11. 03. 2003
Dát tip
Příšerné množství hrubek, ale chápu, proč jsi to napsal. :-)

katugiro
10. 03. 2003
Dát tip
Pišta očividně nepochopil Tvůj smysl pro recesi, škoda že to nevidí Douda Kvičák, ten by Tě pochválil (bohužel ho sežrali mrtvoli)... :)))

Ba ba, očividně jsem mimo. A rád zůstanu.

katugiro
10. 03. 2003
Dát tip
Z toho si nic nedělej, z Doudy jsou taky všichni mimo... :) Ale vážně by mě zajímalo, co člověka vede k napsání podobných děl... (mimochodem, jsem Ti na stopě, tuhle jsem se na nějakém jogurtu dozvěděl, že jsi kreslená postavička, snad z nějakého maďarského seriálu... :) )

O Doudovi bych se rád dozvěděl víc..... P.S. Ty jogurty..... Nechutná zpravodajská hra cizích mocností...

1) Rozhodni se pro SEM, nebo JSEM. Nemíchej to. 2)" ...nakonec jsem mu byl sám sebou donucen zavolat mu..." - Nešťastná formulace. 3) "za prví " - To snad nee.... 4) "Přijeli jsme do budovi" - Au au au !!!!! 5) "Vjeli jsme do druhá budovy.Bylo tam asi šest vítahů." - Začíná mi jít pěna od úst. 6) "...jsme i na ginekologii.Tam to nebilo." - Asi umřu. 7) Takže : nejen že je "povídka" úplně plytká, typu "někam jsme jeli, něco tam udělali a zase jeli zpátky", ale navíc má (promiňte mi to slovo) tak PRASÁCKY zkopanou gramatiku, že je to až k nevíře. Zpátky do školy, nedouku !!!! P.S. O zcela novátorských postupech v interpunkci ani nemluvě. Fuj.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru