Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ideální svět

13. 03. 2003
4
0
626
Autor
ToprHarley

Představ si kraj, kde nic nekončí a vše začíná raním probuzením v poledne. Kdy vstaneš a vše se ti chce, dělat pro zábavu. Kde děláš jen to co tě baví, s lidmi, které máš rádo a celé to stádo se pase, kde se mu zachce. Jíš na co máš chuť. Přijdeš na vlak či bus a hned jedeš, kde na nic nečekáš, vše je a bude, nic nebylo. Kde můžeš mluvit s kým chceš a o čem chceš a pořád je vše v pohodě, kde se nikdo na nikoho nezlobí. Kde nejsou vyjímky, všechno je si rovné, jako ta zeď naproti. Kde  nikdo nechodí pozdě, protože vždy přijde včas, protože nespěchá. A kde, když chceš tak jseš a máš veš dětskou a když nechceš nemáš hlad. Taky chlad tu není, panuje tu Tepelná Pohoda II. Kde nestárneš, protože čas není, ale banány dovezly a stát frontu přesto nemusíš, když nechceš. A nelžeš, jen osobě o sobě do okna co máte v koupelně, protože vypadá jako ty. A když ti neodpoví, tak je to zrcadlo nebo hlucho-němý soused.

Takže po raním rozbruslení sníš oběd a vyrazíš se psem, kterého chceš mít, na projížďku. A když se na večeři vracíš na slonu, tak se ti nikdo nediví, protože je to fajn na procvičení páteře. Pak zajdeš na zahradní party, kterou nikdo nepořádá, ale přesto přijde spoustu lidí. Většinu znáš z pozítří, protože zítra chceš být unavený a chceš koukat na televizi u souseda. Jelikož bydlíš na samotě a na dnešek si nevzpomeneš, protože nebyl. To je jediný svět, kde dnes znamená zítra, protože včera není!


Anatom
29. 03. 2003
Dát tip
..hmmm..tohle je nad me osobni vnimani...nejspise jsem se nenarodil pro cteni a zamysleni..sorry nuda..nic jsem si z toho nepobral..

Ke konci je to výrazně lepší, místy jsem měl pocit, že si jednotlivé věty protiřečí. Idylické mi to nepřišlo ani trošičku, spíš naopak.

Kendy
17. 03. 2003
Dát tip
+kde já už to jenom...nebo něco podobnýho...no jasně, PÍSÁNÍ (J.Lennon). Jo chlape, tohle je docela dobrý - pokud to tak cítíš, tak jen houšt - ale muselo by to bejt docela zmatený, ne ?? Jinak se mi to libí....

waldekke
15. 03. 2003
Dát tip
Mno, ten kraj je takový bezemotivní, lemroidní. Když vše, co chceš, snadno (z)můžeš. To pak upadneš do nějaké stáze. Zakuklíš se, a když máš štěstí, bude z Tebe pěkná jepice. ;o) W.

JASAN
14. 03. 2003
Dát tip
Byla by to trochu nuda, nebylo by tam o co usilovat. Ale bral bych, na nejakou dobu, třeba na rok nebo na hodinu si tam odskočit odpočinout. A protože čas tam není, vrátil bych se do toho samého okamžiku, ze kterého jsem si odskočil. Jóó, to bych bral.

woai
13. 03. 2003
Dát tip
zajímavej konec pár chyb, které se mi nechce vypisovat má to asi působit idylicky a já teď možná jenom nejsem v náladě, protože jsem nemocná, ale stejně si říkám, že by to byla nuda ale to neva na čtení dobrý :-)

katugiro
13. 03. 2003
Dát tip
připojuji se k woai (jen nejsem nemocná a s tou nudou si také nejsem jistý...) a pak to taky nebyla úvaha :)

Chenoa
13. 03. 2003
Dát tip
mně se to líbí....tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru