Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluju

17. 03. 2003
0
0
1149
Autor
Rena

V rádiu už zase hrajou tu příšernou písničku od Leoše Mareše. Ten by mi dokázal zprotivit i tak úžasné slovo, jakým bezpochyby je i milovat. Úplně se  mi z toho zvedá žaludek, ale možná je to jenom moje zdání. Ne,  ba ne, není. Tahle věc je pěkný kýč. Miluju tohle, miluju tamto, miluju maminečku, miluju bramboračku....ty nejvyšší city se přece dají vyjádřit jiným méně otřelým způsobem, ne? Někdy ani slova nestačí a mlčení řekne mnohem víc než miliony vět vyčtených z Encyklopedie pro zamilované. O lásce se dá hovořit očima, někde v tichém koutku nebo u krbu. Jistě, zní to sice jako klišé, ale rozhodně je to romantičtější než pořád do zblbnutí opakovat několik hlásek....

M-I-L-U-J-U.


Fil
19. 03. 2003
Dát tip
záleží na tom jak často, jak vážně,při jaké příležitosti, o čem a čí ústa to slovo vysloví....nebo ne?:-)

Leoš Mareš je kokot, nechápu pro koho je něco takovýho vůbec určený? Pro puberťačky? A to jsou opravdu tak debilní???

HERMES
18. 03. 2003
Dát tip
Lepší než rádio je pořádně tvrdý penis, můj.

Rena
17. 03. 2003
Dát tip
Dobrej nápad, dík

Krel
17. 03. 2003
Dát tip
:-)

Helga
17. 03. 2003
Dát tip
Víš, to je holt úskalí dnešní doby. Včera jsme s mojí 82letou babičkou koukali na Peříčko a ona si jen neustále zhnuseně sundavala brýle, že je jí z toho na blití. Tak jsem tak z toho vypochopila, že s dědou se nikdy ani vášnivěji nepolíbili, ale přesto se měli rádi. Nebo milovali? Dnešní svět je o rychlosti - kdo by ztrácel čas házením zamilovaných pohledů? Řekneš "miluju tě" a je to. No, nemá cenu se rozčilovat, já se rozčiluju stále a je to prd platný. Prostě neposlouchej Leoše a žij podle toho, co Tobě přijde správný. Jinak to snad ani nejde. A jen tak mimochodem - jak se koukáš na svátek sv. Valentýna? Měj se. :)

StvN
17. 03. 2003
Dát tip
Ať žije mlčení a oční kontakt. To by byl songy, kdyby si z toho vzal Mareš příklad. Ale vážně, Marešem se nenech rozladit, raději si zapni jiný rádio.

Endif
17. 03. 2003
Dát tip
Náhodou, já taky miluju bramboračku.... sice ještě nevím, jestli kvůli tomu zamířím do šoubyznysu, ale zato už mám vyhlídnutýho super norka :)

Rena
17. 03. 2003
Dát tip
No, sv Valentýn je dost komerční svátek. člověk by neměl milovat jen jednou v roce, ale pořád

Corvi
17. 03. 2003
Dát tip
tak to každopadně....je tolik způsobů....kterými lze vyjádřit laska..k něčem...k někomu----- ...ale lze proti tomu bojovat__ vypínej rádio:) čusa

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru