Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jdem

18. 03. 2003
2
0
1743
Autor
Čumák

...hovoříme pryč

po mostě jdem

a dlouhou ulicí

za úsvitem

svůj pomník jsem

nebo spíš kámen

bez pravých jmen

cizím hrobem.


Sanelma
02. 04. 2006
Dát tip
ale jo, člověče. To chápu. I jsem to zažila(v podstate jako všechno:) brouka pytlíka mi říkají).ne, bez hloupých vtípků, které nejsou vtipné. Máš pravdu. To je příklad mé sestry. je to pro ty lidi hrozné. my, co nemáme problém s komu nikací s kýmkoli(neříkám, že je vždy pozitovní) to ale moc neznáme. Jasně, sem tam rozmetané iluze rodičů, kteří mi nasadili masku vzorňačky ale to jsou malé věci oproti tomu žít takhla celý život. asi to je o tobě. podle všeho. ale to je moc osobní:)

Čumák
01. 04. 2006
Dát tip
je to v podstatě o tom, že se (jisté %) lidi necítí tou bytostí, jako kterou je vnímají ostatní lidé, nedokážou to překročit, jsou jako v pasti sebe sama nebo spíš masky, kterou si na nich představují druzí. pak se cítí rozdvojeně. jakože jsou uvěznění uvnitř někoho jiného, kdo vlastně ani neexistuje. no, asi to neumím vysvětlit... (ale i tak jsi mě potěšila :o)))

Sanelma
31. 03. 2006
Dát tip
tak svůj pomník nebo cizí hrob? vysvětlit, prosím... Jinak je nádherné, jen ten poslední řádek mě zmátl. Úplně tě vidím, vážně. *

Petula
24. 03. 2003
Dát tip
A kam dál? Jak dopovědět pocit…?
|||-_-|||


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru