Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Děvčátko

24. 03. 2003
4
0
1433
Autor
lovi

Jen tak pro smutnost...

 

 

 

Děvčátko, kam ses mi ztratila

hry a bezstarostný smích

Děvčátko, kam ses mi poděla

copánky a tvář anděla

Děvčátko, kam si mi utekla

štěstí v očích mých

Bylo to příliš brzy...


přej si a ono se vrátí. věřim tomu.

Lowlander
26. 04. 2003
Dát tip
Nádnera... TIP*

lovi
26. 04. 2003
Dát tip
děkuji.........

Lowlander
26. 04. 2003
Dát tip
Nemáš zač :o) Já děkuji, za tak milé a něžné počteníčko :o)))

lovi
26. 03. 2003
Dát tip
Doufám, že se nepletu, ale měla jsem pocit, že jsi tady někomu vykládala, jak jsi studovala čínštinu a povídáš si s nimi v těch bistrech. Já tam nejím, ale byli tam moc fajn, tak jsem si vzpoměla...

3/5+ T tak nějak nevím co napsat...

lovi
25. 03. 2003
Dát tip
woai: díky, jsem ráda, že to někdo vidí podobně. Včera jsem si na tebe vzpomněla, když jsem byla v asijským bistru. Dík.

lovi
25. 03. 2003
Dát tip
Pišta: taky dík, ta asociace s Fidorkou se mi moc líbí, v neděli jsem ji viděla v původní verzi - úžasný!!

woai
25. 03. 2003
Dát tip
mně nejdřív vůbec nedošlo, proč sis na mě vzpomněla zrovna v asijským bistru - tak jsem "listovala" nahoru svými poznámkami tady a pak mě to trklo - že to bude tou mou přezdívkou? ;-))) mám dlouhý vedení teď nějak :-)

Děvčátko je to a tak se ztratilo!!!!! A tak jsem z toho smutná :-)

Jenda
24. 03. 2003
Dát tip
***

lovi
24. 03. 2003
Dát tip
Jsem čekala, kdo se první ozve. Vím, že je to gramaticky špatně, ale je to pro mě takhle přirozenější. Nedokázala jsem si představit, že někoho oslovuju ve středním rodě, ale dík.

asi jsi něco moc mladýho, já mám tu češtinu děsně zažranou :-) takže mi to tim skřípe :-) sorry

Movsar
24. 03. 2003
Dát tip
Mě to ale vůbec smutný nepřipadá. Jinak by se hodil trochu fyzičtější popis toho děvčátka. Náznaky tvé latentní sexuální náklonnosti k onomu děvčátku nejsou vůbec rozpracované a skoro bych řekl, že si to nebohé stvoření zasluhuje trochu víc tvé pozornosti. Ale téma je dobrý.

lovi
24. 03. 2003
Dát tip
Movsar: tak tento pohled mě opravdu nenapadl, mělo to být o minulosti, ztraceným dětství a té holčičce ve mě. Ale proč ne. Dík.

Movsar
24. 03. 2003
Dát tip
pak jsi trochu sebelítostivá, ne? lovi. a to neni dobrý.

lovi
24. 03. 2003
Dát tip
Včera nebyla příliš pozitivní nálada a každopádně to nemusí být osobní zpověď. Mám pocit, že sebelítostí moc netrpím, spíš sebenasraností.

Movsar
24. 03. 2003
Dát tip
no to může být někdy jedno a to samý. ale to už bychom se do toho zapletli asi moc. egocentrismus je při tvorbě nad míru nezbytný. jdu si přesto pro kontrolu přečíst tvoje další věci. neváhej a učiň obratem totéž (vztaženo na mě).

woai
24. 03. 2003
Dát tip
v tomhle kontextu mi ten rod vůbec neskřípe! (jinak by mi to taky vadilo) TIP až moc dobře vím, o čem to je (což můžu říct o dílech tady jen málokdy) sama s tímhle pocitem žiju přes 11 let... Movsar - ty asi nejsi holka, viď? (možná se podívám ;-) - teda jako co říká tvůj "profil" tady :-) Iovi - sama mívám někdy pocit, že se "tenkrát" všechno zlomilo... něco moc důležitého se ztratilo a už nikdy to nepůjde napravit v té "básničce" nic nechybí a už vůbec tam není potřeba jakýkoliv "vnější" popis dívenky (a z toho "vnitřního" je tam řečeno všechno!) - dávám avi kamarádovi, aby se vidělo, jak to vidí muž :-)

My muži být poněkud tupí, nám kdyby neřekli, o čem to být, my poznat prd.... (ale takhle s výkladem je text mnohem průzračnější, skutečně trošičku smutný, ale - na druhou stranu - vzpomněl jsem si při tom na Fidorku. Znáte tu holčičku....?)

woai
24. 03. 2003
Dát tip
:-) pán se urazil, trošičku ;-) a koukám, že taky číst posádka ;-) tak teda nejste všichni stejný, no... - tak jako my nejsme všechny slepice ;-) už se mi podařilo na ten textík pozapomenout a zase jsem si ho připomněla...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru