Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zvadlá pravda

28. 03. 2003
1
0
559
Autor
livedream

Socialismus byl kupodivu přes charakter vládnoucích eminencí daleko logičtější, než dnešní zásahy kapitalismu, snad už jen proto, že začal revolučními myšlenkami Francie.

 

Přílišnou sebekritikou si může umělec dopomoci nebo alespoň ušetřit čas.


Angeri
26. 05. 2003
Dát tip
Co je vlastně základní myšlenka socialismu? Aby se všichni měli dobře? Aby chudí nebyly až zas tak chudí? To jsou přeci hezké myšlenky, ne? Tak přestaňte do toho všichni tak rýt. Koneckonců, co je základní myšlenka kapitalismu? Nahrab si, kolik může, dokud ještě můžeš?.

livedream
29. 03. 2003
Dát tip
slovem - logičtější - jsem měla na mysli: trefnější taktiku, jak nejlépe ovládnout co nejvíce lidí ....... jak nejlépe ovládnout ČAS. Nejsem zastáncem tohoto směru, ale zkuste vidět jeho počátky, proměny i důsledky... a vzít si ponaučení pro nejbližší budoucnost. Co se týče autora a díla...... můj pseudonym je snad vidět. Měla jsem zato, že se píší vlastní citáty a né jen přepisuje (už jednou přepsané:).

Ženatej
28. 03. 2003
Dát tip
...ten socialismus... logičtější?!!... ... na to jsi jak přišel...?

nin
28. 03. 2003
Dát tip
přesně to, co říká Standa když je to v kategorii citát, proč neuvedeš autora a knihu???

Wopi
28. 03. 2003
Dát tip
propána - to je ale velikej nesmysl

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru