Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smrt všem blondýnkám

07. 04. 2003
9
0
2242

Vážený čtenáři,prosím, neber nic z tohoto \"díla\", včetně názvu, vážně. Chtěl bych se ti předem omluvit za použité vulgarismy,nihilismy,feminismy, kapitalismy,satanismy,pravopisné chyby a další zhouby této dokonale fungující společnosti. Dále bych tě chtěl upozornit, že \"dílo\" obsahuje jisté prvky pedofilie a nekrofilie. No a konečne bych se chtěl omluvit K.J.Erbenovi za zprznění jeho nadčasového díla Kytice, a Tomášovi Břídilovi Akvinskému vzkázat, ať jde s celou svou věroukou do halzlu!! Vaše Teplovodní potrubí zahřáté na provozní teplotu.

Na jednom konci Brna ztvrdl mi Penis a na druhém zase změkl, když uviděl jsem jak jde ruku v ruce uhlák se snítkou petržele. Tu zatoužil jsem po gumových holinkách plných ovesných vloček. Můj Penis hnětl a řek: "Roztoč švába kolem koně! Hle tvá roba už je syta!"

Na močí zvlhčené kalhoty lepilo se pápěří, máj voněl,ach, jak libě voněl.

Když tu náhle zřím do rovin průniku jak světlo souloží s tmou.

 

Divné věci

Tuze podivné věci linou se z podzimních sluncí

 

A dav lidí svinutých v křečích v ulitu larev.

Křičící, rvoucí rdousící se dav v podvazcích a podkolenkách, zařízlích až kdesi v ledvinách plech v páteři ryjících.

Tu ustal hlomoz aut, jejich proud a ztich    až hosté v úžasu povzdechli... pak už jen měkké krásné plyšové mrtvolky poletovaly vzduchem jak chmíří a vůně březových jehněd, kusy těl ozdobily zeď jako jablíčka vánoční jedličku...

"Hoj ty přeštědrý večere, proč tvé ruce karmínové!"

A ten krásný čas Boží lásky a radosti rozezněl svět.

 

...Já slzel dojetím a čas plynul. K večeru sklonilo se a my stáli tam dál s mým Penisem v tiché rozmluvě.

Z mlčenlivé kontemplace mě vytrhl až dotyk něčí dlaně. Pohlédl jsem dolů a uviděl malou Barunku v brčálových šatičkách, jak mě tahá za rukáv. "Ja by še láda vyšůlala." Penis se na ni usmál a pohladil ji po zlatavých kadeřích. Vzal jsem ji do náruče abych ji pochoval. Krásná líčka a v náruči své třímala panenku probodanou hřeby. Barunka si broukala písničku, ale nerozuměl jsem slovům, zněla tuze podivně !?!

 

Divné věci

Tuze podivné věci vanou z jarních hvězd.

 

Na zem jsem ji položil aby jsme ji "vyšůlali". Penis ji vykasal šatičky, pak už si nás ale nevšímal a trochu užasle si prohlížel přibývající body a světla hvězd. Barunka nepřestávala zpívat, však její šišlavý dětský hlásek pomalu mohutněl až k barvám flirtující děvky...

Polilo mě náhle horko a snad jsem i na pár vteřin omdlel. Když probral jsem se, Barunka seděla na zemi s vyhrnutou sukní a koleny obscéně od sebe, přímo proti mě!

To už nebyla ona a z klína té nejspíš ženské bytosti trčelo cosi jako dlouhé slizké pavoučí nohy. Jako kdyby místo dělohy měla obrovskou ohavnou snovačku...

 

...

Ticho, něžné ticho  lesní pěšinou

...

Tak jako jitření času

Tak jako ze žil mráz a led v pohledech kolemjdoucích

Pět Penisů v rázném kroku, celá jejich armáda tupých nožů a aut značky Kabriolet, do kterých jsme s kamarádem chcali v pět ráno před barem Filipínum

na tvář Božího syna

a on chlemtal zkvašenou vodu z holinek, potom co sežral všechny ty ovesné vločky!!!

Beznaděj v baloňáku natírala balakrylem okení rámy a okousek dál závěs do sebe házel jeden škopek za druhým

a pak blil vakuově balené žiletky s prstem v prdeli otvíráku na konzervy!!

 

Řekněte, je něco perverznějšího než sex nažluto natřené kolejnice s egoistickým, ekonomicky subvergovaným příkazem k inkasu z účtu č. 871047330 ???


Riaaa
24. 01. 2005
Dát tip
to je dobrý kameňákoid!!! *

sidonia
19. 01. 2005
Dát tip
hahah:))))))) výborný *t + avi

ysalamiri
02. 01. 2005
Dát tip
tak tohle mě teda dost dostalo...nevím proč, ale působí to na mě jako pěkná kafkárna...a je to skvělé - *

klipeto
06. 12. 2004
Dát tip
tak to je maso! t* + avi

Kakuloj
06. 12. 2004
Dát tip
:)) blondýna: smrt vsem blondynkam? hmhmhm... :)) teplovodni potrubi: se mi to libi *t

blondýna
24. 07. 2003
Dát tip
a mně se takovýhle věci docela líbí:-)

Carrie
25. 06. 2003
Dát tip
nooo, pěknej zmatek... máš tam pěkný obrázky, ale celek vidím asi jako Kodynie ;o)))

StvN
08. 04. 2003
Dát tip
- ano i ne - trefné i přehnané

nedá se nic dělat,lidičky... naše lidská nadutost stojí na tak vratkých a iracionálních základech, že mě až zaráží jak si toho "masově" nevšímáme... proto píšu takovéhle hovadiny v našem chování vůči sobě,druhým a hlavně přírodě se vyskytuje tolik absurdity a bizarnosti, že na to prostě musím upozorňovat.... dík

StvN
08. 04. 2003
Dát tip
- mozna si masove nevsimame, ze si neceho vubec nevsimame - je jen otazkou nakolik je tvuj nahled na vec "nezkazeny"

Kodynie
08. 04. 2003
Dát tip
Já neviem, na mne je to moc složitý z hlediska filozofického. Takže nevím a nevím a nevím. A basta! Nic lepšího ze mne nevyleze. Normálním lidem to nic neřekne a Démona tím neomráčíš.

avi...

Kodynie
07. 04. 2003
Dát tip
Něco podobného jsem četla od Moravii, jmenovalo se to Já a On, četlo se to mnohem lépe než Tvoje dílko, ikdyž se tam vyskytovalo spousta podobných motivů. Tvé dílko je pro mne opět příliš zmatené, aby mozek pochopil v plné míře, co se mu autor pokouší sdělit. Možná moc symbolické, symbolismus je na mne mor.

3/5+T sem se zachlámal od srdce... a to je lepší než jen tak nějaké dílka přejít, takže T ač je to místy hrubý atd...hodně kontroverzní dílko řekl bych :)

rionka
07. 04. 2003
Dát tip
kontroverzní, to je slabý slovo! ale výborná, úžasná zmatená vjec, nemůžu než to oťypovat * PS:Erbenovi a břídilovi, né Břídilovy, ty břídile:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru