Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Den otevřených dveří

06. 04. 2003
0
0
597
Autor
Blythe

O škole, pro školu...jestli vám to přijde jako suchá novinová snůška plků, pak jste pochopili můj tvůrčí zájem...to svědčí o velké všímavosti...:o)

                Den otevřených dveří na Gymnáziu Omská

 

   Dne 4.12. 2002 se uskutečnil den otevřených dveří na naší škole. Myslím, že tato akce byla, celkem vzato, poměrně uspěšná. Samotní studenti měli za úkol školu představit v tom nejlepším světle. Nakolik byl jejich výklad pravdivý, to už nechám k posouzení těm, kteří se této velkolepé akce zúčastnili.

   Po úvodním slovu ředitele školy se jednotliví zájemci o studium mohli seznámit s ústavem  trochu podrobněji, k ruce jim k tomu byli zmiňovaní studenti, ale v první řadě samozřejmě profesoři a lídři jednotlivých předmětů. Zájemci si opravdu přišli na své, dozvěděli se všechny potřebné (a v mnoha případech i ty méně potřebné) informace o přijímacím řízení, které je čeká v dubnu příštího roku. K nahlédnutí byly i veškeré prostory školy, ale i neobvyklé, tajuplné pomůcky, pocházející z kabinetu fyziky, chemie a jiných předmětů, které zaujaly nemálo vědychtivých zájemců (především z řad mladých mužů). Protože název naší školy nese přízvisko “jazyková” důraz byl kladen zejména na interpretaci výuky cizích jazyků.   Musím podotknout, že nalákat žáky k podání přihlášky právě na naší školu se v první řadě povedlo obzvláště zástupcům jazyka vymřelého, leč nesmírně zajímavého, latiny.

   Doufám, že ze dne otevřených dveří měli všichni zúčastnění stejně dobré pocity, jako jsem měla já. Nutno dodat, že studenti i profesoři, kteří ve škole zůstali “přesčas“, nesli na úspěchu této akce opravdu lví podíl.


Blythe
13. 04. 2003
Dát tip
asi tak...ja jsem taky provazela...vim, o cem mluvis.

Katčenka
11. 04. 2003
Dát tip
Ja tam byla...Provazela sem po skole...no a nakolik byla moje vypoved dychtivejm rodicum pravdiva??? Nooo,myslis,ze veta typu "Urcite se tady vase dite bude mit dobre,ucitele sou tady mili,prastelsti. Vlastne jsme tady celkove takova jedna velka rodina." :-))) je pravdiva? Nakolik,to psud sama..

BlackOzzy
08. 04. 2003
Dát tip
zase skola???... zkus napsat neco melancholistictejsiho.... jinak to neber jako ... no vsak vis..:-))

Barbar
07. 04. 2003
Dát tip
Dveře poznání - dokořán....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru